FRANŢA-BELGIA LIVE. Oraşul ţarilor, transformat în capitala starurilor. Macron, Pamela Anderson şi Omar Sy asistă la meci

FRANŢA-BELGIA LIVE. Prima semifinală de la CM 2018 produce o afluenţă de staruri către Sankt Petersburg, oraşul de disputare a meciului de la ora 21.00.

10 iul. 2018, 07:56
FRANŢA-BELGIA LIVE. Oraşul ţarilor, transformat în capitala starurilor. Macron, Pamela Anderson şi Omar Sy asistă la meci

FRANŢA-BELGIA LIVE. Sankt-Petersburg, orașul ţarilor, este copleșit de un val de turiști zilele acestea, mult mai numeroşi decât de fanii incandescenți ai celor două naţionale. După cum era de aşteptat, celebrităţile vor fi prezente în tribune la această semifinală.

Preşedintele Franţei, Emanuel Macron, a plecat deja spre Sankt-Petersburg, iar în tribune va sta nu departe de perechea regală a Belgiei, Philippe şi Mathilde. Şeful statului francez i-a luat în Falconul prezidenţial pe fostul mare antrenor Guy Roux, considerat maestrul fotbalului francez, dar şi pe fostul internaţional Jean-Pierre Papin.

Campionii mondiali din 1998, Laurent Blanc și Christian Karembeu, jucătorul de rugby Mathieu Bastareaud, prezentatorul Nagui, actorul Omar Sy, rapperul JoeyStarr și scriitorul Olivier Guez vor fi, de asemenea, prezenţi în tribune pentru a-i susţine pe Mbappé și Griezmann.

O bună parte dintre soțiile și familiile jucătorilor francezi au decolat marţi dimineață cu un avion închiriat de către Federație, dar o vom vedea în tribune şi pe celebra actriţă Pamela Anderson, bomba sexy de 51 de ani, care este iubita internaţionalului francez Adel Rami.

FRANTA – BELGIA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING TVR 0-0: Războiul cartofilor prăjiţi la Campionatul Mondial de Fotbal 2018