FRUMUSEŢEA TA: Cum trebuie să îţi îngrijeşti părul când e caniculă

Pe drum, la serviciu, acasă sau în vacanţă, părul tău este distrus pe timpul verii. Este mereu lipsit de volum, ţi se lipeşte de ceafă, are vârfurile uscate şi rădăcina grasă. Din această cauză ai tendinţa de a-l spăla prea des, ceea ce nu îi face bine. Şi asta e doar una dintre greşelile frecvente. Iată câteva sfaturi care te ajută să ai un păr frumos şi sănătos şi în timpul verii.

29 iul. 2014, 17:57
FRUMUSEŢEA TA: Cum trebuie să îţi îngrijeşti părul când e caniculă

1. Hraneste varfurile parului. Cand acul termometrului urca la valori ametitoare, parul devine foarte sensibil. Varfurile se usuca, parul se rupe, iar suvitele sunt mai rebele decat de obicei. Poarta in geanta un ulei de par, ca sa iti disciplineze parul, scrie curademiere.ro.

Citeşte şi Cum sa obţii un păr perfect, rapid şi eficient, fără bătăi de cap

2. Coafeaza-te inteligent. Nu trebuie sa stai in fiecare dimineata sa iti faci un coc studiat. Ia-ti cateva bentite si da parul in spate cat ai zice peste, fara sa ti se lipeasca de frunte si sa iti eliberezi umerii si gatul. Si coada de cal este o alegere potrivita si sexy.

3. Nu te spala prea des la cap. Spalatul parului prea des este cea mai mare capcana in care poti cadea vara. Caldurile si poluarea iti fac parul greu de suportat si, desi doar ce l-ai spalat, ai impresa ca te ustura pielea capului, te mananca, iar parul este gras. Pe langa caldura si poluare, parul tau va mai fi agresat zilnic si cu sampon si balsam. Incearca sa rezisti si sa iti speli parul cu aceeasi frecventa ca si iarna.

4. Clateste parul cu apa rece. Clatirea parului cu apa rece este o mana cereasca. Parul se fortifica, devine mai stralucitor, iar porii se strang.

Citeşte şi Cât de des trebuie să te speli pe cap