Fuego, gestul ULUITOR care îl va costa scump. Nimeni nu credea că va putea face ASTA!

Chiar dacă de-a lungul timpului Fuego a înregistrat un succes răsunător, acest lucru nu l-a transformat într-o altă persoană, ba din contră, artistul a rămas la fel de sincer, prietenos şi sensibil ca la început.

RomaniaTV.net
27 ian. 2015, 09:49
Fuego, gestul ULUITOR care îl va costa scump. Nimeni nu credea că va putea face ASTA!

Reîntors recent din Israel unde a susţinut câteva concerte, Fuego, pe numele său adevărat, Paul Sururgiu, a acceptat să acorde portalului ziarulring.ro un interviu în care a vorbit despre proiectele sale de viitor, despre oamenii care l-au ajutat să devină ceea ce este acum, dar şi despre „nebuniile” pe care le-a făcut de-a lungul timpului.

Cum a compus Fuego colindul „Împodobeşte mamă bradul”

Una dintre cele mai marcante experienţe pe care artistul le-a făcut, se numără o acţiune pe care nu multă lume o face în zilele noastre. Fuego a recunoscut că datorită pasiunii sale pentru cinematografie, a vizionat un serial ce avea 62 de episoade în doar o săptămână.

„Nu sunt amator de lucruri extreme şi, sincer, nici nu prea am timp de aşa ceva. Dar dacă e ceva nou şi spectaculos şi reprezintă o provocare artistică sau de viaţă, nu ezit să spun „da”. Totuşi, ultimul „gest extrem” pe care l-am făcut a fost în perioada aceasta, când, la recomandarea prietenilor, am vizionat un serial.

Cum sunt mare cinefil, nu las să-mi scape tot ce merită văzut, căci filmul, deşi e ficţiune, are simbol şi esenţă pentru realitate. Revenind la serial, l-am urmărit în şase zile, adică cinci sezoane! În total, 62 de episoade. M-a captivat şi am zis că trebuie să descopăr cât mai rapid ce şi cum. Puteam trişa şi trece direct la final, dar pierdeam bucuria de a afla sfârşitul după ce am văzut toate momentele. Serialul este „Breaking Bad””, a declarat Fuego.

Citeşte şi  Cea mai tare declaraţie a lui FUEGO. Este TARE DE TOT