Funcţionar mort de beat, spectacol la primărie VIDEO

Imagini incredibile la o primărie din judeţul Botoşani. Un funcţionar a fost filmat beat, în birou, în timp ce se dă în spectacol. Nu este prima dată când este surprins în astfel de ipostaze.

03 aug. 2017, 05:54
Funcţionar mort de beat, spectacol la primărie VIDEO

Un funcţionar de la Primăria Stăuceni din judeţul Botoşani a fost filmat în timp ce se dădea în spectacol beat la biroul din cadrul instituţiei. Se pare că bărbatul era în timpul programului şi că nu este la prima abatere de acest gen. Culmea acest funcţionar a beneficiat de mărirea salarială garantată prin lege de la 1 iulie.

Funcţionarul aflat în stare de ebrietate se numeşte Benone Boz şi lucrează în primăria Stăuceni, o comună din judeţul Botoşani ca şi funcţionar public din anul 2000 la Compartimentul Agricol al Instituţiei. 

Primarul din localitate, Relu Burlacu, spune că referentul îi face zile fripte de mai mult timp. Acesta nu se află la prima abatere şi vine aproape zi de zi băut la locul de muncă, precizează edilul.

Potrivit adevarul.ro, cu toate că vine beat des la serviciu, funcţionarul a beneficiat şi de mărirea salarială, aprobată printr-o şedinţă de Consiliu Local ca urmare a legii cadru de mărire a salariilor în administraţi. Adică încasează aproximativ 2.200 de lei brut.

Deşi primarul din Stăuceni spune că are mari bătăi de cap cu Benone Boz, funcţionarul nu poate fi dat afară din cauza legislaţiei motivează edilul. A fost însă avertizat în repetate rânduri.

Vezi si: Primarul din Suceava şi-a crescut salariul de la 6.000 de lei la peste 13.000 de lei