FURTUNA face victime. Un bărbat a murit STRIVIT de un copac

Un bărbat din Arad a murit, luni, după ce un copac a fost smuls din rădăcini de vântul puternic şi s-a prăbuşit peste maşina bărbatului, informează România TV. De asemenea, furtuna a făcut ravagii şi în Timişoara, unde mai mulţi copaci au fost smulşi de vânt.

30 iun. 2014, 15:09

Tragedia s-a petrecut în centrul municipiului Arad. Copacul a fost smuls de vântul puternic şi a căzut pe maşina în care se afla bărbatul. Bărbatul a suferit o fractură cervicală care, se presupune că i-a fost fatală. Din primele informaţii, se pare că victima este Ghiță Ban, fostul director al Direcției Sanitar Veterinare Arad, scrie aradon.ro.

Trecătorii au sunat la numărul de urgenţă 112, însă medicii sosiţi la faţa locului nu au mai putut să îi salveze viaţa bărbatului.

„Detaşamentul Arad a intervenit cu un echipaj de deblocare-salvare pentru îndepărtarea arborelui și scoaterea cadavrului din autoturism”, a declarat căpitanul George Pleșca, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad.

Pompierii au intervenit cu drujbe să taie crengile copacului căzut peste maşină.

Furtuna a făcut ravagii şi în Timişoara. Pe cinci străzi din municipiu au căzut copaci în urma furtunii, însă doar pe strada Mircea cel Bătrân s-au înregistrat pagube materiale, deoarece un copac a căzut peste o mașină, scrie pressalert.ro.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis un cod galben de instabilitate atmosferică şi ploi însemnate cantitativ pentru perioada 30 iunie, ora 20 – 1 iulie, ora 21.

Citeşte şi Prăpăd după furtună la Craiova. Mai multe maşini distruse