Gabriel Oprea, ţinta ironiilor pe Facebook după apariţia pozei trucate cu Obama VIDEO

O poză trucată cu Gabriel Oprea la Casa Albă a devenit virală: fotografia, apărută pe pagina de Facebook a politicianului, îl arată pe Oprea cum dă mâna cu Barack Obama. Poza originală arată însă cu totul altceva: cu Barack Obama dădea mâna de fapt...Traian Băsescu! În timp ce fostul preşedinte l-a atacat dur pe Oprea pentru fotografie, acesta se apără şi susţine că pur şi simplu aşa a primit şi fotografia. Internauţii au speculat imediat momentul și au adăugat alte ipostaze în care ar fi putut să apară politicianul.

30 iun. 2018, 12:28
Gabriel Oprea, ţinta ironiilor pe Facebook după apariţia pozei trucate cu Obama VIDEO

Fostul vicepremier român Gabriel Oprea a trucat o strângere de mână care nu a fost surprinsă vreodată de aparatul de fotografiat şi a postat pe Facebook o poză în care dă mâna cu fostul preşedinte american Barack Obama, scrie Euronews.

Utilizatori de Facebook au observat presupusa strângere de mână şi relevă poziţia ”nenaturală” a mâinii lui Oprea, care nu se uită la Obama.

În aceeaşi poză trucată, Oprea apare ”mai slab”, scrie postul paneuropean.

Alte indicii care indică o trucare a imaginii sunt expresiile faciale identice, poziţiile şi postura corpului celor care apar în cele două forografii, inclusiv aceleaşi pliuri ale hainelor pe care le poartă.

Alt indiciu este celebrul orologiu de pe şemineul din pozele oficiale în Sala Roosevelt de la Casa Albă, care are cifre arabe, în timp ce în poza lui Oprea de pe Facebook nu are.

Contactat de Euronews pe Facebook, Oprea a declarat că a participat la vizita oficială de la Casa Albă împreună cu preşedintele de la acea vreme Traian Basescu şi Bogdan Aurescu, fost secretar de stat. 

Internauţii, ironici cu Gabriel Oprea