Gabriela Firea, atac la fostul primar: A minţit în legătură cu Pasajul Sudului

Scandal în ziua primei şedinţe de consiliu condusă de primarul Gabriela Firea. Aceasta îl acuză pe fostul edil, liberalul Răzvan Sava, că a minţit şi a măsluit documente.

07 iul. 2016, 10:17
Gabriela Firea, atac la fostul primar: A minţit în legătură cu Pasajul Sudului

Gabriela Firea îl acuză pe fostul primar, liberalul Răzvan Sava, că a minţit în legătură cu lucrarile de la pasajul Sudului, care ar fi fost gata in proportie de 80%. Gabriela Firea susţine că în realitate lucrările erau gata doar în proporţie de 60 la suta, transmite România TV.

Este tensiune şi în privinţa viceprimarilor care vor fi aleşi astăzi. Se trag sforile pentru impunerea finului
lui Tăriceanu, fostul iubit al Oanei Zăvoranu, Tudor Ionescu, cunost ca Tudy.

Tudor Ionescu este cunoscut drept amantul Oanei Zăvoranu și a devenit celebru dupa scandalul cu tentă pronunțat sexuală din triunghiul Tudy-Zăvoranu-Pepe.

Citeşte şi: Gabriela Firea: Vom susţine la şedinţa CGMB un viceprimar al Alianţei PSD – UNPR şi unul ALDE

Mâine, la ora 12,00, începe ședința de Consiliu General. În această seară voi avea întâlnire cu grupurile politice și fiecare va avea o propunere pentru poziția de viceprimar. La acest moment nu știu care sunt aceste propuneri. Diseară analizăm și grupul PSD+UNPR va face o propunere. Pot să spun doar coloratura politică și ceea ce vom susține noi — un viceprimar al Alianței PSD+UNPR și un viceprimar ALDE. Acestea vor fi voturile noastre. Bineînțeles sunt convinsă că și ceilalți consilieri generali vor avea propriile propuneri, să vedem cine va ieși la vot„, a declarat Gabriela Firea, la sediul central al PSD.