Garbine Muguruza, după victoria de la Wimbledon: Serena mi-a spus acum doi ani că voi câştiga titlul aici

Garbine Muguruza a declarat, sâmbătă, după ce a câştigat turneul de la Wimbledon, că în urmă cu doi ani, când a pierdut finala acestui Grand Slam în faţa Serenei Williams, americanca i-a spus că într-o zi va obţine trofeul.

15 iul. 2017, 16:22
Garbine Muguruza, după victoria de la Wimbledon: Serena mi-a spus acum doi ani că voi câştiga titlul aici

Venus este o jucătoare incredibilă. Am crescut văzând meciurile ei, astfel că este incredibil că am jucat împotriva ei în finală. Sunt emoţionată. Am visat mereu să ajung aici. Primul set a fost foarte greu, am avut amândouă multe şanse. Serena mi-a spus acum doi ani că într-o zi voi câştiga. Iată că am reuşit„, a spus Garbine Muguruza.

Citeşte şi Garbine Muguruza este noua campioană de la Wimbledon. A învins-o în finală pe Venus Williams

Venus Williams a felicitat-o pe Muguruza şi a afirmat că în ultimele două săptămâni a trăit multe momente frumoase. „Felicitări, Garbine. Ştiu cât de mult ai muncit pentru a câştiga trofeul. Eu am încercat să fac ce face Serena pe teren, dar nu am reuşit. Sper să mai am ocazia„, a declarat Venus Williams.

Jucătoarea spaniolă Garbine Muguruza, locul 15 WTA şi cap de serie 14, a câştigat, sâmbătă, pentru prima dată în carieră turneul de Grand Slam de la Wimbledon. Muguruza a învins-o în finală pe sportiva americană Venus Williams, numărul 11 mondial şi favorită 10, scor 7-5, 6-0, într-o oră şi 17 minute.

Garbine Muguruza, în vârstă de 23 de ani, mai are în palmares un titlu de Grand Slam, Roland Garros, obţinut în 2016. La Wimbledon, ea a jucat finala şi în 2015, când a fost învinsă de sora lui Venus, Serena Williams.

Printre adversarele de care a trecut Muguruza la Wimbledon în acest an s-a numărat şi Sorana Cîrstea, pe care spainola a învins-o în turul trei cu scorul de 6-2, 6-2.