Gata cu ţepele de Black Friday, magazinele nu mai pot umfla preţurile. Vezi cum poţi verifica produsele

Black Friday este poate cel mai așteptat moment al împătimiților de cumpărături online. Dacă nu vreţi să vă păcăliţi şi să cumpăraţi produse cu preţuri umflate şi apoi reduse, activaţi-vă extensii.

15 nov. 2017, 19:31
Gata cu ţepele de Black Friday, magazinele nu mai pot umfla preţurile. Vezi cum poţi verifica produsele

Black Friday Campania de reduceri Black Friday, susţinută de majoritatea retailerilor, începe în noaptea de joi spre vineri. Dacă vrei să prinzi ofertele, trebuie să te pregăteşti din timp. Mare grijă, însă! Fiecare client care vrea să cumpere televizoare, aspiratoare, mașini de spălat ori telefoane de Black Friday trebuie să fie atent dacă prețul acelui produs nu a crescut în ultima perioadă, pentru ca vineri, pe 17 noiembrie, să nu cumpere un produs cam la același preț de acum o lună.

Mai jos aveţi câteva extensii gratuite de verificare a prețului pentru Black Friday. Ele funcționează în fundal, iar când vizitați site-ul unui magazin se activează. Le puteți vedea în partea dreaptă de sus a browserului.

Extensii pentru Chrome:

Pricy

Price Tracker

Extensii pentru Firefox Mozilla:

Price Expert

Keppa

BLACK FRIDAY sau Vinerea Neagră este poate cel mai așteptat moment al împătimiților de cumpărături online, care fac economii subtanțiale pentru a-și achiziționa produsele la care au tânjit tot anul, la prețuri mai puțin piperate. Magazinele au început deja să anunțe la ce reduceri și promoții să ne așteptăm de BLACK FRIDAY 2017 în România.

Iată câteva sfaturi pentru cumpărătorii care vor să prindă cele mai bune oferte:

BLACK FRIDAY 2017 GHID DE CUMPĂRĂTURI EMAG:

  • Pregăteşte lista cu produsele favorite- gândeşte-te la dorinţele tale, dar nu uita nici de cei dragi
  • Asigură-te că ai datele complete în cont- pentru a comanda rapid, intră în contul tău şi completează adresa de livrare. Pe lângă livrarea prin curier, îţi poţi ridica produsele comandate şi din showroom-urile eMAG sau dintr-un oficiu poştal. Caută-l pe cel mai apropiat de tine.
  • Instalează aplicaţia eMAG şi afli când începe Black Friday- activează notificările pentru a afla când se dă startul. Ai deja aplicaţia? Nu uita să faci update la cea mai recentă versiune.
  • Cu cardul salvat cumperi imediat- salvează datele cardului bancar în contul tău de client eMAG, în Cardurile mele. Vei comanda cel mai rapid produsele dorite, în deplină siguranţă. Dacă doreşti, poţi folosi şi alte metode de plată.
  • Continuă cumpărăturile, orice altceva poate aştepta- rămâi pe site, oferte noi apar toată ziua

Citeşte şi: BLACK FRIDAY 2017. eMag oferă în promoţie bilete Tarom, bilete la concerte şi servicii medicale