Generalul Cioflină, ELIBERAT. BECALI rămâne după gratii

Generalul Cioflină va fi eliberat condiţionat din închisoare. El a fost condamnat împreună cu Gigi Becali şi Victor Babiuc, în dosarul schimbului de terenuri cu MApN şi a ispăşit o treime din pedeapsă, fracţia eliberării condiţionate, în rapot cu vârsta.

11 apr. 2014, 09:15
Generalul Cioflină, ELIBERAT. BECALI rămâne după gratii

Magistraţii Tribunalului Dâmboviţa au respins cererea procurorilor în cazul menţinerii în penitenciar a lui Dumitru Cioflină, condamnat în dosarul schimbului de terenuri cu MApN, menţinând astfel hotărârea de eliberare pronunţată de Tribunalul Găeşti, în luna februarie, prin care acesta era eliberat.

Dumitru Cioflină are 71 de ani şi a executat o treime din pedeapsă, fracţia eliberării condiţionate, în raport cu vârsta.

Citeşte şi Detalii ULUITOARE în dosarul terenurilor MApN. Cum l-a PĂCĂLIT statul pe Becali şi ce NU i-au spus avocaţii

Generalul Dumitru Cioflină a fost condamnat la doi ani cu executare în dosarul fostului ministru al apărării, Victor Babiuc, în cazul schimbului de terenuri dintre Gigi Becali şi Armată.

Victor Babiuc a fost şi el eliberat din închisoare, pe 28 februarie. De asemenea, acesta executase o treime din pedeapsa de doi ani de închisoare.

Citeşte şi Victor Babiuc: Eu nici acum nu ştiu pentru ce am fost condamnat. Cu Becali am vorbit prima oară în 2012 VIDEO

Gigi Becali rămâne astfel singurul condamnat în Dosarul schimbului de terenuri cu MApN, deşi patronul Stelei a făcut repetate cereri de eliberare condiţionată sau întrerupere a pedepsei şi chiar a formulat o cerere de graţiere către preşedintele Traian Băsescu.

Citeşte şi Traian Băsescu NU-L GRAŢIAZĂ pe Gigi Becali