GERMANIA – SUEDIA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING TVR: 2-1. Favoriţi la câştigarea trofeului, nemţii au tremurat în grupe

Cu om în minus în ultimele 10 minute Germania a evitat in-extremis încă un rezultat dezastruos la acest mondial. Kroos i-a salvat pe nemți în meciul cuSuedia, câștigat cu 2-1 după un gol fabulos reușit în prelungiri din lovitură liberă. 

23 iun. 2018, 15:00
GERMANIA – SUEDIA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING TVR: 2-1. Favoriţi la câştigarea trofeului, nemţii au tremurat în grupe

GERMANIA – SUEDIA 2-1. Suedia a deschis scorul prin Toivonen, în minutul 32, iar pentru Germania a egalat Reus, în minutul 48. În minutul 90+5, Kroos a adus victoria campioanei mondiale cu o lovitură liberă de la marginea careului. Din minutul 82, Germania a avut un jucător mai puţin, după eliminarea lui Boateng.

În primul meci al zilei, Mexic a învins Coreea de Sud, scor 2-1. În ultima etapă a grupei, Germania va întâlni Coreea de Sud, iar Mexic va juca împotriva Suediei.

LIVE SCORE:

Min. 95: GOOOOOOOOOL Germania

Min. 82 – Lucrurile se complică pentru campioana mondială. Jerome Boateng a primit al doilea galben, după o intrare agresivă asupra lui Berg, şi a fost eliminat. 

Min. 48. GOOOOOOOOOL Germania

Min. 45+2 – PAUZĂ! Surpriză mare la Sochi. Germania e condusă de Suedia, scor 0-1, iar în acest moment e eliminată. 

Min. 32 – GOOOOOL, 1-0 Suedia! O fază începută de la o pasă uşoară greşită de Kroos în propria jumătate de teren s-a încheiat cu deschiderea scorului de către suedezi. Toivonen a înscris de lângă Rudiger, lobându-l elegant pe Neuer. 

Echipele de start:

Germania: Neuer – Kimmich, Rudiger, Boateng, Hector – Rudy, Kroos – Muller, Draxler, Reus – Werner
Rezerve: ter Stegen, Trapp, Brandt, Ginter, M. Gomez, Goretzka, Gundogan, Hummels, Khedira, Ozil, Plattenhardt, Sule
Antrenor: Joachim Loew

Suedia: Olsen – Lustig, Lindelof, Granqvist, Augustinsson – Claesson, Larsson, Ekdal, Forsberg – Berg, Toivonen
Rezerve: Nordfeldt, K. Johansson, Durmaz, Guidetti, Helander, Jiljemark, Jansson, Thelin, Krafth, Olsson, Rohden, Svensson 
Antrenor: Janne Andersson

Arbitru: Szymon Marciniak (Polonia)
Stadion: Soci


 

GERMANIA – SUEDIA Echipele probabile:

Germania: Neuer – Kimmich, Hummels, Boateng, Hector- Kross, Gundogan – Reus, Muller, Draxler – Werner

Suedia: Olsen – Lustig, Granqvist, Lindelof, Augustinsson- Forsberg, Ekdal, Larsson, Claesson, Toivonen, Berg

GERMANIA – SUEDIA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING TVR:  Partida dintre cele două formaţii va fi condusă la centru de polonezul Szymon Marciniak, fiind ajutat la cele două linii de către Paweł Sokolnicki şi Tomasz Listkiewicz. Marciniak s-a aflat la centru şi la partida Argentina – Islanda la acest turneu final.

GERMANIA – SUEDIA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING TVR: Cele două formaţii se întâlnesc pe Fisht Stadium din Sochi, o arenă care poate să găzduiască 45.000 de spectatori la meciurile de la turneul final. Stadionul a fost construit special pentru ceremonia de deschidere la Jocurile Olimpice de iarnă şi a fost deja gazda partidelor Spania – Portugalia 3-3 şi Belgia – Panama 3-0.

GERMANIA – SUEDIA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING TVR: Nordicii au avut un start solid la turneul final din Rusia şi au reuşit o victorie la limită, 1-0, în faţa reprezentativei din Coreea de Sud. Trupa condusă din teren de Emil Forsberg, cel care evoluează în Bundesliga la RB Leipzig, a dominat jocul şi a profitat de o lovitură de la 11 metri pentru a marca unicul gol al jocului.

GERMANIA – SUEDIA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING TVR: Suedia a avut un parcurs excelent în calificări, însă a fost nevoită să joace un meci de baraj cu naţionala Italiei pentru obţinerea biletelor la Campionatul Mondial 2018. Nordicii au reuşit să elimine Italia, în dublă manşă, 1-0, 0-0, şi cu un evenetual succes în faţa Germaniei sunt ca şi calificaţi în optimile de finală ale turneului final din Rusia.

Germania – Suedia LIVE STREAM Campionatul Mondial 2018. Nemţii au avut un parcurs impecabil în meciurile de calificare pentru turneul final şi au obţinut maximu de puncte în cele 10 partide. Formaţia pregătită de Low a marcat 43 de goluri şi a primit doar patru şi nimic nu anunţat dezastrul din meciul cu Mexic de la Mondial.

Gluma zilei în Rusia: Suedezii le-au luat nemților bilete de avion spre casă 

Înainte de meciul de sâmbătă dintre Suedia și Germania, un jurnalist suedez de la Expressen a venit la antrenamentul de ieri al nemților cu 23 de bilete de avion pe ruta Soci – Berlin, pentru a le împărți jucătorilor lui Jogi Low.

Sami Khedira l-a primit pe al lui zâmbind, dar i-a replicat că „nu vrem să ne întoarcem acasă, vom avea nevoie de bilete pe 16 iulie (n.a – ziua finalei Mondialului). Ne gândim doar la victorie. Ştim că va fi dificil, însă ştim că avem o echipă puternică şi suntem convinşi că vom câştiga meciul cu naționala voastră”.