Germanos angajează în 18 oraşe. Caută oameni care au studii medii

Germanos face angajări în Bucureşti, Vâlcea, Craiova, Braşov, Botoşani, Sibiu, Arad, Salonta, Alba Iulia, Iaşi, Fălticeni, Suceava, Paşcani, Bacău, Drobeta, Vulcan, Sighişoara, Baia Mare, în această perioadă. Iată ce aşteptări au angajatorii de la candidaţi şi până când primesc CV-uri pentru locurile de muncă vacante. 

RomaniaTV.net
22 dec. 2015, 07:16
Germanos angajează în 18 oraşe. Caută oameni care au studii medii

Oferta de muncă la Germanos

Germanos angajează reprezentanţi de vânzări în Vâlcea, Craiova, Braşov, Botoşani, Sibiu, Arad, Salonta, Alba Iulia, Iaşi, Fălticeni, Suceava, Paşcani, Bacău, Drobeta, Vulcan, Sighişoara, Baia Mare.
Candidatul ideal pentru acest post are studii medii finalizate, are un an experienţă într-un post similar, are bune cunoştinţe de operare calculator (Word, Excel, navigare internet), are cunoştinţe de bază de utilizare case de marcat electronice, e orientat spre rezolvarea problemelor şi către clienţi, şi are spirit de echipă.

24 decembrie este ultima zi în care se primesc CV-uri pentru locurile de muncă disponibile la Craiova, Braşov, Botoşani, Sibiu, Arad. Mai multe detalii, aici. 

Pentru postul de reprezentat de vânzări disponibil la Germanos în oraşele Salonta, Alba Iulia, Iaşi, Fălticeni, Suceava se primesc candidaturi până pe 28 decembrie.
Amănunte, aici.

18 ianuarie este termenul-limită de primire a candidaturilor pentru postul disponibil la Paşcani.

Informaţii suplimentare, aici.

Germanos angajează reprezentanţi de vânzări şi la Bacău, Drobeta, Vulcan, Sighişoara, Baia Mare.
Până pe 11 ianuarie se primesc CV-uri pentru aceste locuri de muncă. Detalii găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat aici.

17 ianuarie este termenul-limită de primire a candidaturilor pentru poziţia vacantă la Germanos la Vâlcea. Amănunte, aici.

Germanos angajează un operator date la Bucureşti.
Candidatul potrivit pentru acest post e absolvent de liceu sau şcoală profesională, are experienţă de muncă, cel puţin un an experienţă pe postul de operator date sau operator call center; are cunoştinţe medii de operare PC, e orientat către clienţi şi rezultate, are spirit de echipă.
15 ianuarie este termenul-limită de primire a CV-urilor pentru acest loc de muncă. Informaţii suplimentare găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat aici.