Gest impresionant făcut de mama cântăreţei moarte în incendiul restaurantului Beirut. Ce a făcut femeia la 4 ani de la tragedie FOTO

Nicoleta Cengher, artista care a decedat in urma cu patru ani, in incendiul din restaurantul Beirut din Constanta ar fi implinit, la inceputul lunii ianuarie, 26 de ani.

09 ian. 2018, 08:54

Trecerea timpului nu a ajutat-o pe mama regretatei cantarete sa-si gaseasca alinarea, femeia suferind cumplit dupa fiica ei, scrie stirilekanald.ro. Mariana Sarkany merge in fiecare zi la locul de veci al Nicoletei si nu vrea sa accepte ca fata ei cuminte, muncitoare si sufletista a plecat in lumea celor drepti.

Citeşte şi Supravieţuitoarea incendiului de la restaurantul Beirut din Constanţa, atacată de mama unei victime

Pe 7 ianuarie, tanara ar fi trebuit sa implineasca frumoasa varsta de 26 de ani, iar cea care i-a dat viata si-a imaginat pentru cateva momente ca mostenitoarea ei este alaturi de ea. I-a comandat un tort spectaculos, cu ciocolata, ornat cu mesajul „Nico, 26 ani” si si-a petrecut ziua in camera fetei.

Citeşte şi Ultimul cântec al CÂNTĂREŢEI ARSE DE VIE în Constanţa, lansat pe internet: Doamne, ce păcat că a murit VIDEO

„M-am uitat la poze, i-am ascultat piesele, am plans cu hainele ei in brate. Nici acum nu ma indur sa le dau, ma gandesc ca poate intra in casa si ma intreaba de ele. A mai trecut un an de durere, lacrimi si dor…Sufletul meu, ingerul meu, la multi ani „, e declaratia cutremuratoare a mamei care si-a pierdut fiica. Si barbatii familiei, tatal vitreg si fratele solistei sunt suparati si spun ca Sarbatorile si-au pierdut magia.