Gestul UIMITOR al unor hoţi, care a lăsat MASCĂ poliţia. „Este prima oară în carieră când văd asta”

Cuprinşi de remuşcări, nişte hoţi au înapoiat prada şi au lăsat o scrisoare în care îşi cereau scuze la sediul ONG-ului pe care îl jefuiseră cu o zi înainte. Poliţiei din San Bernardino (California) nu îi vine să creadă.

09 aug. 2013, 12:34

Pe 31 iulie, în jurul orelor 22.00, un ONG cu sediul la periferia oraşului Los Angeles a fost jefuit. Autorii au furat toate calculatoarele, o adevărată catastrofă pentru asociaţia care apără victimele violenţelor sexuale, potrivit Agerpres.

Citeşte şi Împreună, la bine şi la FURT. Doi îndrăgostiţi au fost prinşi când dădeau o spargere

După câteva ore, când abia îşi revenise după furt, Candy Stallings, directoarea ONG-ului, a fost informată de poliţie că s-au observat mişcări suspecte lângă clădire. În zori, a alergat îngrijorată la sediu şi a descoperit cu uimire că toate obiectele furate fuseseră depuse în faţa uşii. Când un ofiţer de poliţie a început să ia amprentele de pe un laptop, a găsit un bilet plin cu greşeli de ortografie, strecurat în aparat.

Nu am ştiut ce facem. Vă aducem înapoi lucrurile. Sperăm să le faceţi în continuare bine celor pe care îi ajutaţi. Dumnezeu să vă binecuvânteze„, a citit mirat poliţistul.

Citeşte şi Un măgar a ajutat la prinderea a trei hoţi, alertând poliţia VIDEO

Foarte emoţionată de acest gest, directoarea vrea să pună în ramă biletul lăsat de hoţi sau cel puţin o fotocopie a acestuia: poliţia, zeloasă, l-a luat ca să găsească răufăcătorii.

Este prima oară în carieră când văd hoţi înapoind ce au furat„, a spus un poliţist, uimit de ceea ce s-a întâmplat.