Gheorghe Nichita s-a autosuspendat din toate funcţiile deţinute în PSD

Vicepreşedintele PSD Gheorghe Nichita, preşedinte al organizaţiei judeţene PSD Iaşi, a anunţat că, începând cu data de 7 mai 2015, se autosuspendă din toate funcţiile deţinute în partid, atât la nivel naţional, cât şi la nivel local.

RomaniaTV.net
07 mai 2015, 08:15
Gheorghe Nichita s-a autosuspendat din toate funcţiile deţinute în PSD

„Am avut o discuţie cu preşedintele PSD Victor Ponta, prin care i-am adus la cunoştinţă faptul că mă suspend din toate funcţiile pe care le deţin în partid – cea de vicepreşedinte la nivel naţional şi cea de preşedinte al organizaţiei judeţene a PSD Iaşi. Potrivit statutului partidului, până la clarificarea situaţiei mele juridice, atribuţiile preşedintelui organizaţiei judeţene a PSD Iaşi vor fi preluate de către Victorel Lupu, primvicepreşedinte al organizaţiei judeţene PSD Iaşi. Rămân în continuare membru al partidului şi fidel principiilor social-democrate”, a declarat Gheorghe Nichita citat de Ziarul de Iaşi.

Primarul din Iași, Gheorghe Nichita, este cercetat sub control judiciar pentru că, abuzând de funcția deținută, ar fi instigat mai mulți polițiști să efectueze supravegheri operative și investigative în cazul unor persoane, între care şi amanta lui.