Gică Hagi a izbucnit ÎN DIRECT. „M-am săturat!”

Gica Hagi s-a aratat deranjat de criticile aparute in presa dupa ce Viitorul a avut o serie mai lunga de meciuri fara victorie.

28 aug. 2017, 11:38
Gică Hagi a izbucnit ÎN DIRECT. „M-am săturat!”

Gica Hagi a avut o reactie dura pe fondul situatiei delicate in care se afla Viitorul.

„Inghit multe, accept critica, dar deja e rautate! M-am saturat, imi vine sa ma duc! Ati inceput sa dati in copii, sa-i jigniti! Eu sunt batatorit, dar acum conteaza mai putin persoana mea! Hagi creste copii! Hagi a investit in tineri! Sunt tineri! Bagati voi bani in tineri si apoi sa veniti sa vorbiti in fata mea! Cand vor investi in tineri, 2-3 lei! Eu de 8 ani bag bani in Academie! 8 milioane de euro am bagat in Academie! Cine a mai bagat in Romania asa? Cand altii dormeau, eu munceam! Eu nu sunt Regele pentru ca Regele sta in concediu! Eu am plecat de la tara, sunt la munca de jos!”, a spus Gica Hagi.

Gică Hagi, DECIZIE RADICALĂ din cauza problemelor FINANCIARE. „Echipa a fost RETRASĂ din CAMPIONAT!”

Viitorul a fost eliminata din cupele europene dupa ce a pierdut In turul III preliminar al Champions League in fata lui Apoel Nicosia (1-0 si 0-4) si în play-off-ul Europa League in fata lui Salzburg (1-3 si 0-4). În Liga 1, Viitorul ocupă locul 9 dupa 8 etape, cu 8 puncte.