GICĂ HAGI, atac fără precedent la adresa conducerii FRF

Gică Hagi a început o adevărată revoluție în fotbalul românesc. „Regele" vorbește de momentul „zero" și cere audiență la Gino Iorgulescu. Mai nervos ca niciodată, managerul Viitorului vrea o restructurare din temelii a „sportului rege" în România.

07 mart. 2015, 18:51
GICĂ HAGI, atac fără precedent la adresa conducerii FRF

Gică Hagi s-a săturat. Nu este de acord cu reformele lui Răzvan Burleanu, deciziile lui Gino Iorgulescu și sărăcia din sportul pe care-l iubește atât de mult. Vorbește de intrerese și manevre.

„Ce facem la anul cu play-off-ul? Nu prea se mai poate face play-off. Pentru ce se mai joacă, dacă doar două echipe joacă pentru Europa?Au avut interes echipele care au votat, interes la bani. Ne dăm bogați, dar noi suntem săraci de nu mai știm de noi. Federația e de vină, liga doar organizează, federația dă sensul lucrurilor ce trebuie făcute”, a răbufnit Hagi.

Gică Hagi nu poate fi de acord cu faptul că există șanse mari ca CFR Cluj să primească înapoi de la TAS cele 24 de puncte. I-a transmis public președinteleui LPF, Gino Iorgulescu, să-l cheme într-o audiență pentru a-i explica de ce se duce de râpă fotbalul românesc și suntem văzuți tot mai prost în străinătate.

„Suntem într-o lume de interese, toți merg pe interes în România, suntem vai de capul nostru, CFR-ul își ia punctele înapoi, suntem vai de capul nostru. Trebuie să existe momentul ZERO! Gata cu fandoseala, ne ducem în cap. Scapă cine poate acum, ne îmbătăm cu apă și ne ducem de râpă. Gino să mă cheme la discuții, am multe să-i spun, fotbalul nu se duce într-o direcție bună deloc. Când aud ăia de afară de români, nu știu cum să scape de noi”, a mai spus Gică Hagi.