Gică Hagi, GEST cu care I-A ŞOCAT pe ITALIENI. Ce scrie presa din „Cizmă”

Gică Hagi face tot posibilul să-l transfere pe fiul său, Ianis Hagi, de la Fiorentina, şi a făcut un gest care pus şi simplu i-a şocat pe italieni.

16 ian. 2018, 07:37
Gică Hagi, GEST cu care I-A ŞOCAT pe ITALIENI. Ce scrie presa din „Cizmă”

Gica Hagi a petrecut mai multe zile la Firenze, unde a negociat cu oficialii gruparii viola, pentru ca apoi sa se intoarca in Romania cu Ianis Hagi, chiar daca mutarea n-a fost perfectata. Mai mult, „Regele” a oficializat transferul lui Ianis hagi  prin intermediul site-ului oficial al Viitorului si l-a folosit intr-un meci amical. Aceste gesturi ale lui Gica Hagi i-au socat pe italieni.

Ianis Hagi, blocat de Fiorentina. Motivul pentru care nu poate reveni la Viitorul

„Ianis Hagi n-a reusit intr-un an si jumatate petrecut la Fiorentina sa creasca si sa devina un jucator de baza in echipa mare. Astfel, tatal sau, cu o actiune de forta, a decis sa-l aduca inapoi. A oficializat chiar mutarea inainte ca transferul sa fie facut, si chiar l-a folosit intr-un meci amical! O metoda care, daca n-ar fi vorba de Ianis Hagi, nu ar fi fost deloc pe placul Fiorentinei”, noteaza Firenze Viola.

Fiorentina solicita pentru Ianis Hagi suma de doua milioane de euro, tot atat cat a platit in vara anului 2016, plus 20% dintr-un viitor transfer.