Gică Popescu a trăit UMILINŢA MAXIMĂ. Nici în puşcărie n-a trecut prin AŞA CEVA

Momente jenante pentru fostul mare fotbalist Gică Popescu. Fostul căpitan al Barcelonei şi al echipei naţionale a României a trăit o umilinţă fără precedent.

23 feb. 2018, 16:51
Gică Popescu a trăit UMILINŢA MAXIMĂ. Nici în puşcărie n-a trecut prin AŞA CEVA

Gică Popescu a dorit să participe la examenul pentru obținerea Licenței A ca antrenor, care s-a ținut în perioada 19-20 februarie, doar că a refuzat să mai participe la proba practică a Școlii Federale de Antrenori din cadrul FRF.

Fostul căpitan al echipei naționale a fost șocat în momentul în care s-a interesat de probe. Înscris pe listă la poziția 34, „Baciul” a aflat ce trebuie să facă. Una dintre probe e să dai de la 35 de metri la poartă, fără să cadă, cum se zice, să treacă mingea de linia de porții la trei din cinci încercări. O altă probă e să scoți un timp anume alergând printre jaloane.

Gică Popescu, DECIZIE IMPORTANTĂ în privinţa postului de la GUVERN

Când a auzit asta, Gică Popescu s-a simțit umilit și nu s-a mai prezentat la probe.

„Eu vă spun doar atât: după 115 meciuri la prima reprezentativă a României, eu nu mă fac de râs! Ideea este că e un examen idiot. Nu văd ce are a face proba aceasta, de exemplu, de a trage la poartă de la mijlocul terenului, cu meseria de antrenor. Strict cu meseria de antrenor. Păi, vreau să devin fotbalist profesionist sau antrenor? Câte goluri credeți că dă Mourinho dacă-l pui să tragă de 5 ori de la 35 sau 40 de metri?”, a spus Gică Popescu pentru GSP.