Gigi Becali şi Donald Trump, AFACEREA SECOLULUI. Planul INCREDIBIL al celor doi MILIARDARI

Donald Trump a fost la un pas să facă afaceri cu Gigi Becali. Americanul a vrut să construiască în Bucureşti două turnuri asemanatoare World Trade Center, pe terenul deţinut de finanţatorul celor de la Steaua.

09 nov. 2016, 06:29
Gigi Becali şi Donald Trump, AFACEREA SECOLULUI. Planul INCREDIBIL al celor doi MILIARDARI

Donald Trump a avut interese imobiliare in Romania si chiar a fost la un pas sa se asocieze cu Gigi Becali. In 2007, Gigi Becali a fost la un pas sa bata palma cu Donald Trump, care s-a aratat interesat sa investeasca doua miliarde dolari intr-un proiect imobiliar, pe terenurile romanului.

„Am o propunere de la Trump. Au venit oamenii lui aici, la Palat si mi-au spus ca vrea sa faca doua turnuri inalte. M-a invitat la Atlantic City. Daca ma duc, o sa-mi intoarca vizita. Ei vin cu banii, eu, cu terenurile. Am zis ca vreau sa vad daca ne dau voie sa le facem atat de inalte, de 40-50 de etaje. Ei vor ca turnurile sa se numeasca Becali-Trump Towers”, a spus Gigi Becali.

Donald Trump voia sa constriasca turnurile  in zona Herastrau, unde Gigi Becali detinea doua hectare de teren. Pana la urma, afacerea a cazut.