Gigi Becali a mers la slujba de duminică în ultima zi de permisie VIDEO

Gigi Becali a mers, duminică, în ultima zi de permisie, la biserica din Pipera împreună cu toată familia, informează România TV. Becali se roagă să fie eliberat condiţionat marţi. El şi-a făcut deja spovedania în faţa judecătorilor, cărora le-a spus că şi-a găsit mântuirea în puşcărie.

29 mart. 2015, 09:19
Gigi Becali a mers la slujba de duminică în ultima zi de permisie VIDEO

Gigi Becali a ales să se roage duminică la biserica din apropierea casei cu câteva ore înainte de a se întoarce la Penitenciarul Poarta Albă. Becali vrea să se alăture lui Dumnezeu, Dumnezeu pe care l-a invocat şi în sala de judecată, la Judecătoria Medgidia, în urmă cu două săptămâni atunci când a cerut eliberarea condiţionată.

Potrivit motivării deciziei de eliberare dată de magistraţi Gigi Becali a spus în sala de judecată că Dumnezeu l-a ajutat în închisoare să îşi găsească liniştea spirituală.

Tocmai pentru asta a venit să se roage duminică. La biserică au mers şi mama afaceristului, soţia şi cele două fiice ale sale.

Gigi Becali va merge, duminică, la Inspectoratul de Poliţie Ilfov pentru a anunţa că pleacă către Constanţa. Duminică după-amiază, acesta trebuie să fie din nou la Penitenciarul Poarta Albă.

Gigi Becali s-a bucurat de 5 zile de libertate, s-a plimbat printr-un centru comercial, a mers la palatul din Bulevardul Aviatorilor şi a luat masa la un restaurant din parcul Herăstrău.

Marţi, la Tribunalul Constanţa se judecă contestaţia procurorilor la decizia de eliberare. Astfel, Becali speră ca Dumnezeu să îl ajute să obţină definitiv eliberarea.

VEZI şi Cele mai recente poze cu GIGI BECALI. Patronul Stelei a fost văzut la o cafenea din centrul Capitalei FOTO