Gigi Becali a primit INTERZIS la nunta lui Cristi Borcea. S-A AFLAT MOTIVUL!

Gigi Becali va fi marele absent de la nunta anului 2018, dintre Cristi Borcea și Valentina Pelinel,programată pe 30 septembrie, la Budapesta.

27 sept. 2018, 05:50
Gigi Becali a primit INTERZIS la nunta lui Cristi Borcea. S-A AFLAT MOTIVUL!

Gigi Becali a fost naş la nunta lui Cristi Borcea cu Alina Vidican, dar acum nu a primit nici măcar invitaţie!

Imaginea ASCUNSĂ cu Valentina şi Cristi Borcea în ziua în care s-au căsătorit. Abia acum a fost făcută publică FOTO

„Eu nu îl cunun încă o dată, cununia e prima și a doua. Prima e darul lui Dummnezeu, adică îți dă Dumnezeu un dar cu o nevastă. Dacă o lași pe prima, îți dă Dumnezeu din milă și se numește mila Domnului, ca să nu rămâi singur. A treia, îi spune blestem, iar eu nu cunun!”, a spus Gigi Becali când a auzit că cel pe care l-a năşit de două ori se însoară a treia oară.

Borcea va avea patru cavaleri de onoare la nunta cu Pelinel. Cine sunt „greii” care-l vor conduce la altar

Aceste vorbe l-au deranjat pe Cristi Borcea. Se pare că acesta este și motivul pentru care numele celebrului latifundiar din Pipera nu figurează pe lista invitaților.

„După cum se știe, Gigi și-a exprimat refuzul de a-l năşi pe Cristi încă de la început. Apoi, afirmațiile pe care acesta le-a mai făcut de-a lungul timpului prin presă, referitoare la modul în care a rămas însărcinată Valentina, au fost deranjante, așa că Gigi nu o să fie duminică la nuntă”, au spus surse de încredere pentru Click!.