GIGI BECALI ar putea petrece Paştele ACASĂ

Gigi Becali vrea să petreacă Paştele cu familia. Latifundiarul a făcut o nouă cerere către conducerea Penitenciarului Poarta Albă, pentru a obţine o învoire să meargă acasă.

RomaniaTV.net
17 apr. 2014, 12:04
GIGI BECALI ar putea petrece Paştele ACASĂ

Gigi Becali vrea să-şi petreacă Paştele cu familia. Pe 19 martie, judecătorii de la Curtea de Apel Constanța au respins o solicitare a lui Gigi Becali de a fi eliberat. Patronul echipei de fotbal Steaua București a cerut eliberarea pe o perioadă determinată, pentru o operație în zona cervicală a coloanei vertebrale.

Sprijin din PARLAMENT pentru GIGI BECALI – VIDEO

Săptămâna trecută, Alexandrina Becali a anunțat că va merge personal la Traian Băsescu să-i ceară să-l lase pe fiul său acasă.

„Nu mai am de gând să fac cerere de graţiere! Gigi mi-a zis că s-a săturat să fie umilit şi că nu vrea să se milogească la nimeni. M-am gândit mai bine, şi, deşi Lumininţa, nora mea, nu mă lasă, cât de curând o să mă vedeţi în faţa porţii de la Cotroceni şi o să stau acolo până când acest om îmi va lăsa băiatul măcar o zi acasă! Gigi nu a omorît pe nimeni”, a declarat mama lui Gigi Becali la ROMÂNIA TV.

GIGI BECALI, decizie SURPRIZĂ de ULTIMĂ ORĂ luată în PUŞCĂRIE

Gigi Becali are de executat o pedeapsa de trei ani si jumatate de inchisoare, dupa ce a fost condamnat, pe 20 mai 2013, la trei ani in dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apararii si a primit ulterior un spor de sase luni, dupa alte doua condamnari, in dosarul „Valiza” si in cel al sechestrarii hotilor care i-au furat masina.