Gigi Becali are grijă de Gogu Cerşetorul. Ce făceau cei doi în tinereţe: „Îmi doresc să uit faptele…”

Noi imagini uluitoare cu Gigi Becali. Latifundiarul a fost filmat când a luat masa cu un om al străzii. Este vorba despre un prieten vechi al afaceristului, care a început să aibă probleme din cauza jocurilor de noroc.

07 iul. 2017, 10:24
Gigi Becali are grijă de Gogu Cerşetorul. Ce făceau cei doi în tinereţe: „Îmi doresc să uit faptele…”

Gigi Becali i-a întins o mână de ajutor prietenului său din tinereţe care a fost părăsit de familie. Omul de afaceri spune că îi plăteşte chiria şi are grijă de el cât de mult poate.

„Gogu e machedon de-al meu. Până acum câţiva ani el avea o familie frumoasă, dar din cauza unor probleme şi a jocurilor de noroc a ajuns în halul acesta. Eu am grijă de el, de Gogu mă leagă o prietenie puternică. Eu am petrecut multă vreme la Gogu acasă, nu vreau să vorbesc despre ce făceam la el acasa, pentru că îmi doresc să uit faptele din tinereţe. Acum că a ajuns în situaţia asta mă simt într-un fel obligat să-l ajut”, a spus Gigi becali pentru SpyNews.

Gigi Becali, apariţie ŞOC la PLAJĂ. Este incredibil cât a SLĂBIT! Cum arată patronul FCSB la bustul gol FOTO

Gigi Becali are grijă ca prietenul său să ducă o viaţă fără păcate şi se duc împreună la biserică: „Am fost cu el să se spovedească, am mers împreună la preot. Când e cu mine nu îi dau voie să înjure sau să vorbească urât. Încerc să-l învăţ numai lucruri bune”.

Gigi Becali spune că l-a invitat să locuiască alături de el la palat, dar bărbatul nu a acceptat.