Gigi Becali: „Câştigăm 100 la sută la TAS”. Ce SMS i-a trimis lui Gică Hagi

Gigi Becali susţine că motivul pentru care insistă ca echipei sale să-i fie acordat titlul în acest sezon al Ligii 1 îl reprezintă faptul că Steaua va avea o misiune mai uşoară în tentativa de a se califica în grupele Ligii Campionilor. Totodată, patronul stelist susţine că şi-a scuze faţă de Gică Hagi, prins la mijloc în această poveste.

16 mai 2017, 18:18
Gigi Becali: „Câştigăm 100 la sută la TAS”. Ce SMS i-a trimis lui Gică Hagi

Gigi Becali este sigur că va avea câştig de cauză la TAS.

„Eu mă duc la TAS să văd cine are dreptate. Nu am dreptul ăsta? Am vorbit cu Gino şi i-am să nu ne facem de râs. Am convenit că mâine o să trimită hotărârea Comitetului Executiv. Acesta va omologa rezultatele din play-off mai devreme, nu o să se mai aştepte rezultatele din play-out. Nu trebuie să trecem prin nicio comisie. Ştiţi de ce? Pentru că hotărârile Comitetului Executiv pot fi atacate direct la TAS. Astfel, noi avem timp să atacăm decizia. S-a rezolvat. Avocaţii mi-au spus că şansele de câştig sunt de 100% nu de 99%. E vorba de avocaţi care predau drept internaţional la UEFA”, a declarat Gigi Becali.

România e campioana litigiilor la TAS. Ce spune Cristian Jura, reprezentat TAS în România

„I-am scris azi lui Hagi: „Gică, iartă-mă, dar şi tu ai fi făcut la fel”. Nu e niciun om pe acest glob care să nu îşi caute dreptatea”, a mai spus Gigi Becali.

Viitorul şi Steaua au fost departajate de LPF pe baza rezultatelor directe din play-off, favorabile constănţenilor. „Roş-albaştrii” susţin însă că rezultatele care trebuiau luate în calcul sunt cele din tot sezonul, care ar fi adus titlul echipei lui Laurenţiu Reghecampf.