Gigi Becali, declarație surprinzătoare: Am vorbit cu Voiculescu pe vremea când era ministru ca să îi dau medicamente pentru COVID. A refuzat și nici nu recunoaște! – EXCLUSIV

Gigi Becali a venit cu o dezvăluire neașteptată. Patronul FCSB a spus în exclusivitate, la România TV, că a purtat o dicuție cu Vlad Voiculescu pe vremea când acesta era ministrul Sănătății.

30 oct. 2021, 22:23
Gigi Becali, declarație surprinzătoare: Am vorbit cu Voiculescu pe vremea când era ministru ca să îi dau medicamente pentru COVID. A refuzat și nici nu recunoaște! – EXCLUSIV

Gigi Becali, declarație surprinzătoare. Latifundiarul i-a propus ministrului demis să îi ofere Arbidol și Ivermectină, două dintre medicamentele folosite pentru tratarea COVID, însă Voiculescu a refuzat.

Gigi Becali, declarație surprinzătoare: Am vorbit cu Voiculescu pe vremea când era ministru ca să îi dau medicamente pentru COVID. A refuzat și nici nu recunoaște!

Mai mult decât atât, se pare că Vlad Voiculescu nu recunoaște faptul că a purtat o discuție cu Gigi Becali.

”Știu că Arbidolul se vinde cu 100 de euro pe internet. Mai știu că unii dau 50 de euro, eu le dau gratis. Eu cumpăr cu 7 euro din Ucraina. S-au produc la mine, la farmacie. La mine în clinică, medicii pot produce orice tratament. Arbidolul îl pot fabrica eu, 100 de mii de pastile pe zi, cu trei euro pe zi. Oamenii dau 100 de euro.

Citește și: EXCLUSIV Gigi Becali, despre parada LGBT: „Vom merge în urma lor cu icoane şi cântece şi aghiasmă, să alungăm demonii. Dacă nu face Patriarhia, fac eu”

Avem fabrică de Arbidol la Otopeni, care face pentru Rusia. Mie nu îmi aprobă un camion la vamă în Rusia să vină în țară. Nu se fabrică pentru că e prea ieftin.

Eu l-am sunat pe Voiculescu, l-am sunat că îl cunoșteam, acum un an. I-am zis că îi dau cadou Ivermectină și Arbidol și nu mai e pandemia în România. El nu recunoaște, m-a refuzat. Oamenii pe stradă spun că nu vor vaccin, dar vor medicamente în farmacie.

Treaba nu e financiară. Ei nu au curaj, nici dorință, nici bărbăție. Am ajuns gunoiul Europei să ne dea Olanda concetratoare. Orice medicament îl vedeți voi pe piață eu îl fac cu 10% din preț și îl dau la oameni. Virusul e un fleac, la șase-opt zile, ești tu un fleac pentru virus. Îi cer lui Cîțu să facă alianță cu PSD și să termine cu scandalurile, să scape România din pandemie. Trebuie alianță cu PSD ca să nu mai aibă ce să discute cu cei din USR”, a declarat Gigi Becali, la România TV.

Citește și: Fostul avocat al lui Gigi Becali dezvăluie detalii despre eliberarea acestuia din închisoare: „Că e suferind, că în trei zile moare. Vrajeală! Escrocule, nici glezna nu te doare!”