Gigi Becali, dezvăluiri incredibile din închisoare

Gigi Becali îşi continuă, şi din spatele gratiilor, misiunea pe care întodeauna a crezut că a primit-o din partea divinităţii! Patronul Stelei, care îşi desfăşoarea activitatea la Academia Gheorghe Hagi, are şedinţe zilnice alături de ceilalţi deţinuţi cu care a ieşit la muncă, împărtăşindu-le semenilor săi pilde din Biblie. “Chiar dacă pare incredibil, a ajuns să fie divinizat de anumiţi deţinuţi”, au dezvăluit, pentru fanatik.ro, surse din anturajul latifundiarului.

09 aug. 2014, 15:31
Gigi Becali, dezvăluiri incredibile din închisoare

Fanatismul religios care l-a caracterizat întodeauna pe Gigi Becali nu a fost estompat nici măcar de perioada de închisoare, patronul celui mai galonat club din România părînd, conform dezvăluirilor făcute prin intermediul apropiaţilor, să se descurce de minune din acest punct de vedere. Mai exact, omul de afaceri machedon a devenit duhovnic pentru cei 20 de condamnaţi cu care iese la muncă. “Este de notorietate faptul că felul în care s-a desfăşurat Gigi Becali de cînd a intrat în lumina reflectoarelor a atras clasa de jos a României. Închisoarea pare să fie cadrul perfect pentru el de desfăşurare, are şedinţe zilnice în maşină şi cîteva minute la Academia lui Hagi, pînă să înceapă muncă, în care le vorbeşte celorlalţi de apropierea de Dumnezeu şi de faptul că trebuie să se schimbe, să urmeze calea cea bună a vieţii, să renunţe la viaţa de huzur. Fără exagerare, a ajuns să fie divinizat de anumiţi deţinuţi”, au dezvăluit sursele din apropierea latifundiarului.

GIGI BECALI, anunţ de ultimă oră: Se întâmplă pe 13 august!

Compătimerea şi ataşamentul de care Gigi Becali are parte din partea multor români este evident şi prin numărul mare de scrisori pe care acesta le primeşte în fiecare zi, atît pe adresa Penitenciarului Poarta Albă, cît şi pe adresa Academiei Gheorghe Hagi. “Zilnic primeşte scrisori din partea românilor de pretutindeni. Unii încearcă să îl îmbărbăteze, alţii să îi ceară ajutorul financiar în anumite probleme. Cert este că dacă nu reuşeşte să le citească la locul de muncă, o face în celulă. Însă, cunoscîndu-l şi făcînd o mulţime de gesturi de caritate, sîntem siguri că nu rămîne indiferent la problemele românilor. În jur de 10 scrisori primeşte în fiecare zi”, au încheiat apropiaţii latifundiarului pentru fanatik.ro.

Scenariu TULBURĂTOR. Gigi Becali a ajuns în puşcărie pentru că a încălcat ULTIMA DORINŢĂ a tatălui său