GIGI BECALI este aşteptat vineri acasă, la Bucureşti

GIGI BECALI ar urma să beneficieze vineri, 9 mai, de ziua liberă care i-a fost acordată de conducerea Penitenciarului Poarta Albă.

08 mai 2014, 07:01
GIGI BECALI este aşteptat vineri acasă, la Bucureşti

GIGI BECALI aşteaptă cu nerăbdare decizia Penitenciarului, care urmează să stabilească ziua în care va putea merge să îşi vadă familia. Cu o zi înainte de a fi aprobată această permisie, conducerea Penitenciarului trebuie să anunţe instanţa şi poliţia de pe raza localităţii unde Gigi Becali îşi va petrece timpul liber.

Citeşte şi GIGI BECALI a scăpat de dubă. Gestul care îi schimbă viaţa lui BECALI în închisoare

Mai mult decât atât, GIGI BECALI trebuie să se prezinte la Poliţie, cu biletul de ieşire din penitenciar.

Potrivit România TV, GIGI BECALI ar urma să primească vineri această zi liberă.

În ciuda celor speculate în ultima vreme, că GIGI BECALI s-ar putea întâlni cu familia la Constanţa, din cauză că ar pierde prea mult pe drum, până la Bucureşti, Virgil Becali a confirmat pentru România TV că GIGI BECALI vrea să-şi vadă familia acasă, la Bucureşti.

De acum înainte, GIGI BECALI ar putea beneficia în fiecare lună de o zi liberă, în care să-şi întâlnească familia, dincolo de zidurile închisorii.

Citeşte şi Gest DISPERAT al mamei lui GIGI BECALI. Patronul Stelei e FOARTE SUPĂRAT

Recent Gigi Becali a început şi munca în afara penitenciarului, el aflându-se deja în a doua săptămână în care lucrează la Academia de Fotbal a lui Gheorghe Hagi.

Potrivit Legii 275/2006, „persoanele private de libertate care au avut o conduită constant pozitivă pot fi recompensate cu permisiunea ieşirii din penitenciar pe o durată determinată”.

Gigi Becali are de executat o pedeapsă de trei ani şi jumătate de închisoare, după ce a fost condamnat, în 20 mai 2013, la trei ani de închisoare în dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apărării şi a primit ulterior un spor de şase luni, după alte două condamnări, în dosarul „Valiza” şi în cel al sechestrării celor care i-au furat maşina.

Becali a fost încarcerat la Penitenciarul Jilava până în 29 octombrie 2013, când a fost transferat la Penitenciarul Poarta Albă, după ce Administraţia Penitenciarelor a aprobat cererea acestuia. Finanţatorul FC Steaua execută pedeapsa în regim deschis.

El a depus, în timpul detenţiei, cereri de permisie sau de învoire pentru a participa la unele evenimente în familie, precum şi o solicitare de întrerupere a executării pedepsei pentru trei luni, toate fiindu-i însă respinse.

Instanţa a respins şi cererea de întrerupere a pedepsei lui Becali pe motiv că acesta ar avea nevoie de o intervenţie chirurgicală la coloană.