Gigi Becali, DISTRUS de Florin Talpan, juristul ARMATEI. Decizie de ULTIMĂ ORĂ legată de MARCA STEAUA

Gigi Becali a anunţat acum câteva zile că "FCSB va redeveni Steaua în cinci-şase luni", dar lucrurile stau cu totul altfel. Finanţatorul din Pipera a suferit o nouă înfrângere în disputa cu CSA Steaua, reprezentat de juristul Florin Talpan.

23 nov. 2017, 06:33
Gigi Becali, DISTRUS de Florin Talpan, juristul ARMATEI. Decizie de ULTIMĂ ORĂ legată de MARCA STEAUA

Oficiul de Stat Pentru Inventii si Marci (OSIM) a decis sa respinga solicitarea facuta de Gigi Becali privind inregistrarea unei noi marci „Fotbal Club Steaua”. Surse din cadrul OSIM au dezvaluit pentru ziare.com ca Gigi Becali a depus in 2016 o cerere de inregistrare a unei noi marci, de culoarea galbena, cu o stea in opt colturi si o cruce in mijloc, insa CSA Steaua a depus o contestatie. Acum, OSIM a hotarat sa accepte contestatia depusa de juristul CSA Steaua, Florin Talpan, iar FCSB a suferit o noua infrangere in incercarea de a redeveni Steaua.

Gigi Becali, o nouă înfrângere în procesul cu ARMATA. Ce a decis TRIBUNALUL legat de MARCA STEAUA

In motivarea deciziei, comisia de la OSIM explica faptul ca marca depusa de FCSB are elemente inspirate din cele detinute de CSA Steaua. De asemenea, marcile sunt identice la nivel fonetic, iar FCSB si Steaua au acelasi domeniu de activitate. În plus, exista si un risc de confuzie, inclusiv de asociere intre marci.

CSA Steaua n-a renunţat la PALMARES. Se reia războiul cu FCSB

Gigi Becali a mai incasat o lovitura si la Curtea de Apel Bucuresti, care a suspendat unul dintre procesele prin care avocatii lui solicitau anularea deciziei ce a interzis FCSB sa mai foloseasca numele Steaua. Magistratii de la Curtea de Apel au decis sa astepte mai intai finalizarea primului proces in care avocatii lui Gigi Becali declarasera recurs. Cererea de suspendare a fost facuta de Florin Talpan.