CSA Steaua n-a renunţat la PALMARES. Se reia războiul cu FCSB

Cristian Petrea, comandantul CSA Steaua, susține că vrea să rezolve problema palmaresului cât mai repede şi anunţă că pe rol sunt deja câteva procese. Gruparea lui Gigi Becali a pierdut deja numele şi marca, dar FCSB se consideră continuatoarea echipei care s-a înfiinţat în 1947.

27 sept. 2017, 05:49
CSA Steaua n-a renunţat la PALMARES. Se reia războiul cu FCSB

Cristian Petrea a ținut să precizeze că proiectul CSA Steaua este bine pus la punct și că nu se va pune problema niciunei colaborări cu FCSB.

Steaua Armatei, înscris ILEGAL în LIGA 4

„Eu, personal, nu am discutat niciodată cu Gigi Becali. Noi nu vom deveni pepiniera nimănui, noi vrem să dezvoltăm proiectul nostru. Este un proiect pe patru ani, în patru ani ne propunem să ajungem în Liga 1. Vom beneficia şi de o infrastructură sportivă extraordinară, la standard UEFA, pentru că în următorea perioadă stadionul central va fi predat Companiei Naţionale de Investiţii pentru proiectul EURO 2020. Sperăm să ne îndeplinim obiectivele până atunci şi să avem echipă în Liga 1”, a spus Petrea într-un interviu acordat ProSport.

CSA Steaua are INTERZIS la PROMOVARE. Echipa Armatei nu poate juca mai sus de Liga 3

CSA Steaua nu a notificat până acum UEFA și FIFA privind situația juridică a FCSB.

„Avem acum o serie de procese pe care trebuie să ne concentrăm foarte bine. Trebuie să le câştigăm şi apoi vom aborda şi celelalte lucruri. Sunt nişte paşi fireşti pe care trebuie să-i parcurgem. Ceea ce vreau să spun este că nu vom renunţa niciodată şi nu am renunţat vreodată la palmares, vom demonstra că palmaresul n-a fost cedat vreodată. Cel puţin până în 2003… Există nişte paşi… Pot să le transmit fanilor să aibă încredere în noi că brandul Steaua aparţine CSA Steaua şi lucrul acesta, poate puţin mai târziu, va ieşi la iveală şi îl vom demonstra”, a mai spus Petrea.