Gigi Becali, foc şi pară după înfrângerea cu Astra: „Dacă e batjocură, le arăt eu batjocură!”

Gigi Becali a reacţionat dur după înfrângerea cu Astra. Finanțatorul FCSB a răbufnit după eșecul suferit de vicecampioana României în prima etapă a Ligii 1, scor 0-1, sâmbătă seară, la Giurgiu.

22 iul. 2018, 05:54
Gigi Becali, foc şi pară după înfrângerea cu Astra: „Dacă e batjocură, le arăt eu batjocură!”

Gigi Becali a criticat pe fotbaliști și i-a transmis antrenorului Nicolae Dică să renunțe la sistemul de joc 4-3-3, despre care spune că nu poate fi implementat cu „fotbaliști fără inteligență”. 

‘Batjocură’ a fost cuvântul de ordine în discursul lui Becali, care e gata să îi treacă pe banca de rezerve pe Florinel Coman și pe Florin Tănase, jucătorii în care avea mari speranțe, dar care l-au dezamăgit. Lor li se alătură și fundașul central Mihai Bălașa.

„Eu am zis că așa vreau, joc cu posesie, dar nu se poate. Ca să ai mingea, trebuie să ai jucători inteligenți. Sistemul 4-3-3 e greu. Nu poți să îl joci cu orice jucători. Ne întoarcem la noi acasă, la oile noastre, la 4-2-3-1, că 4-3-3… Atunci, mă gândeam, nu știu ce jucători avem. Avem unii de 16 ani, 17 ani… Dacă e batjocură, le arăt eu batjocură!”, a spus Gigi Becali, după meciul Astra – FCSB 1-0, în cadrul emisiunii „Digi Sport Special”.

‘Ia, tu, Tănase, ia, tu, Coman, ia, tu, Bălașa, luați loc în tribună și o să joace doar copiii ăia, cu Man, cu Moruțan, cu Benzar – care a mai urcat – și cu Teixeira. Aducem încă șase copii și am terminat bâlciul. Ce să fac eu? Nu am ce să fac eu. Și ce dacă vin meciuri tari? Dacă e batjocură, să fie batjocură! Jucam cu patru fundași și șase nu știu unde erau. Se plimba mingea de la Planic la Nedelcu, restul nu știu unde erau. Ăsta e sistemul 4-3-3? Patru fundași și restul de șase în față? Atunci, dacă e așa, să fie batjocură’, a mai spus Gigi Becali.