EXCLUSIV. Becali îl pune la zid pe Arafat: ”Nu ținem cont de carantină. Să fie sănătos Arafat că e musulman. Hotărăște el, musulman, ce facem noi?”

Patronul celor de la FCSB este hotărât să nu respecte restricțiile impuse de autorități în contextul înmulțirii cazurilor COVID din țară. Gigi Becali susține că va merge la biserică de Paște, iar Raed Arafat dorește să interzică slujba de la miezul nopții pentru că este musulman.

22 mart. 2021, 13:39
EXCLUSIV. Becali îl pune la zid pe Arafat: ”Nu ținem cont de carantină. Să fie sănătos Arafat că e musulman. Hotărăște el, musulman, ce facem noi?”

Gigi Becali îl pune la zid pe Raed Arafat. Afaceristul susține că va participa la slujba de Înviere indiferent dacă autoritățile vor interzice slujba. Patronul celor de la FCSB consideră că Paștele este o mare sărbătoare și nu poate Arafat care este musulman să decidă ce fac ortodocșii.

”Paștele e paștele, e mare sărbătoare. Nu ne interesează mască, carantină, nu ținem cont de carantină! Să fie sănătos Arafat că e musulman. Hotărăște el musulman ce facem noi? Eu ies când vreau eu, nu sunt animal să mă bagi în cușcă. Eu ies când vreau eu, să facă ce vor, să dea amenzi, să bage în pușcărie. Restul românilor dacă gândesc așa, să facă și ei ca mine. Eu sunt om și ies să fac ce vreau. Cum să mă ții pe mine în cușcă. Ce treabă am cu Arafat el este musulman, eu sunt ortodox. Cum să mă țină Arafat în casă” , a declarat Gigi Becali la Romania Tv.

Citește și: Bucureştiul tot mai aproape de carantină. Incidenţa a ajuns luni la 5,67 la mie în Capitală. Două scenarii pe masa autorităților

Gigi Becali îl pune la zid pe Raed Arafat. De asemenea, afaceristul a explicat și presupusa legătură pe care victimele agresorului lui Lorette susțin că ar avea-o cu bărbatul. Afaceristul susține că nu îl cunoaște pe acesta, bărbatul fiind un mincinos. Gigi Becali a ținut să precieze că are prieteni doar călugări și preoți, în niciun caz agresori sexuali.

”Nu știu despre cine vorbiți. Nu știu despre ce vorbești. Dacă unul se dă prieten cu mine, legăturile cu Becali. Păi dacă 20 de milioane de persoane spun că sunt prieten cu mine și se lasă agățată. Dacă e prieten cu Becali se lasă agățată o femeie? Scrieți acolo că e un om mincinos.  Ce facem? Anchete cu prostii și minciuni. Eu am prieteni decât călugări și preoți, este el călugăr?” , a declarat patronul celor de la FCSB.