Gigi Becali îşi face praf echipa după egalul cu Viitorul: Parcă am fost blat. În prima repriză ziceai că-s toţi drogaţi

FCSB a obţinut doar o remiză la Ovidiu, 2-2 cu Viitorul, la capătul unei meci în care roş-albaştrii au dezamăgit în prima repriză, fiind conduşi chiar cu 0-2 până aproape de pauză.

21 apr. 2018, 20:29
Gigi Becali îşi face praf echipa după egalul cu Viitorul: Parcă am fost blat. În prima repriză ziceai că-s toţi drogaţi

În prima repriză m-am gândit că au mâncat ceva, au avut ceva în mâncare. I-a amețit, zici că erau drogați, toți din echipă. Bine, și Viitorul era într-o formă… Noi parcă am fost blat în seara asta. Dacă cineva nu știa care e situația, spunea: ‘Ăștia sunt blat, dom’le. A fost blat pe față’. La situația asta, Steaua nu trebuia să îi lase să intre în careu, că mai avem 3-4 meciuri„, a declarat Gigi Becali, la Digi Sport.

Acesta a făcut şi o comparaţie între evoluţia pe care a avut-o Viitorul în meciul cu CFR Cluj şi cea din partida cu FCSB, fără a dori să insinueze ceva. „Vînă a dat gol. Nu a jucat cu CFR. Dacă juca și era în forma asta și juca și Mățan… Dar Viitorul nu a fost deloc în formă cu CFR. Nu mă gândesc la altceva, Doamne ferește. Face Hagi așa ceva?„, a spus Becali.

Dacă CFR Cluj o bate pe Poli Iaşi, ar avea acelaşi număr de puncte ca FCSB, la ora meciului direct dintre cele două, din etapa viitoare. „Dacă te bate CFR acasă, înseamnă că nu meriți. Dacă ne bate în meci direct, trece peste noi. Stați să vedem, dacă ei câștigă la Iași. În condiții normale, nu ar trebui să ne bată. Clujul nu e o echipă slabă, cu care să jucăm din elan și să câștigăm. Au jucători puternici, tari, se poate întâmpla orice. E adevărat că avem prima șansă, jucăm acasă și nu avem presiune foarte mare. Nu ne mai permitem să mai facem un egal, în rest„, a precizat Becali.