Gigi Becali, nervos după remiza cu CFR Cluj, ameninţă că-i va da afară pe Dică şi MM Stoica

Gigi Becali a declarat că după etapa a XIII-a a Ligii I ar putea decide să-i dea afară şi pe antrenorul Nicolae Dică, şi pe directorul sportiv Mihai Stoica şi pe cei care se ocupă de pregătirea fizică, chiar dacă echipa este pe primul loc în Liga I.

17 sept. 2018, 04:27
Gigi Becali, nervos după remiza cu CFR Cluj, ameninţă că-i va da afară pe Dică şi MM Stoica

CFR Cluj a remizat, duminică seară, pe teren propriu, scor 1-1 (0-1), cu echipa FCSB, într-un meci din etapa a opta a Ligii I. Golurile au fost marcate de George Ţucudean ’48 pentru gazde şi Florinel Coman ’23 pentru oaspeţi.

„Am spus că vorbim după 13 etape, îmi ţin cuvântul faţă de Dică, după 13 etape fac evaluarea. Degeaba eşti pe primul loc… Eu vreau să fiu pe primul loc? Pe mine mă interesează să fiu pe primul loc? Nu asta mă interesează, pe mine mă interesează să am echipă de Liga Campionilor. Că degeaba iau campionatul în România şi pe urmă joc prin România. Nu, eu nu vreau să joc numai în România. Dacă joc numai în România, s-o ia FCSB Talpan, i-o dau lui Talpan. Nu mă interesează să joc în România, eu vreau să câştig bani din fotbal. Dacă nu câştig bani din fotbal, nu vreau să muncesc degeaba, nici să am emoţii degeaba şi nici să pierd banii degeaba. Dacă nu iau bani, la revedere, Talpan şi cu Lăcătuş şi cu Iovan, le-o dau lor”, a spus Becali, la Digi Sport.

Fostul internaţional Ilie Dumitrescu i-a atras atenţia lui Becali că echipa nu este bine pregătită fizică. Becali a replicat faptul că Mihai Stoica i-a transmis că are cei mai buni preparatori fizici şi că după a XIII-a etapă va rezolva şi această problemă.

„De unde să mă pricep eu şi la asta? Eu văd pe teren că nu stau bine fizic, dar ce să fac? Asta să facă MM, să facă Dică, să facă preparatorii, eu sunt doctor? Şi doctor mă vreţi? Nu mă pricep la asta. I-am spus lui MM, care e situaţia, că nu avem pregătire fizică? Mi-a spus că nu e adevărat, a zis că avem cel mai bun preparator din toată Europa. Aşa mi-a spus. După 13 etape, o să constat eu! Şi fără MM. După 13 etape, o să vedeţi că o să constat eu! O să mă interesez. Dar discutăm după 13 etape, o să vedeţi ce se va întâmpla la FCSB. Dar până atunci, hai să-l lăsăm în pace… Vă dau cuvântul meu de onoare că nu-l dau afară până atunci. Are vină şi el şi toţi… Şi el, şi MM, şi toţi au vină. Eu am pus acolo nişte păstori să pască. Şi dacă nu aleargă echipa şi nu e bine pregătită şi dă numai pase la adversar, atunci e de vină de la cap, cu MM, cu Dică, toată lumea. E posibil ca după 13 etape să fie schimbată toată lumea, o să vedem. Dar să-l lăsăm până atunci. Dacă echipa joacă tot aşa după etapa a XIII-a, nu o să mai rămână. Dacă o să joace ce a jucat în seara asta,  zece antrenori aduc. Unul să antreneze şi nouă să dea sfaturi, consilieri”, a afirmat el. 

Gigi Becali, despre Coman: Îşi arată pieptul şi muşchii după ce a dat gol dintr-un cadou, vai de capul lui!

Gigi Becali i-a criticat, duminică, pe jucătorii FCSB pentru evoluţia din meciul cu CFR Cluj, scor 1-1, din etapa a VIII-a a Ligii I, unul dintre cei mai apostrofaţi fiind Florinel Coman, autorul golului formaţiei bucureştene.

„Coman, dă, mă, gol dacă eşti fotbalist! Uite, pasă la portar (n.r. – la faza la care a ratat din apropierea porţii)! E obosit, aşa mi-a zis. Păi dacă bagă ţigări câte două pachete în el. L-am văzut cu răsufla în timpul meciului şi am zis că e distrus, e mort. Lasă ţigara dacă vrei să fii fotbalist! Degeaba are talent dacă nu poate să alerge. Lăcătuş fuma, dar putea să alerge. Şi ţigările de atunci nu sunt ca acum. Dacă am dat trei milioane pe Coman, Coman trebui să dea gol de acolo, din şapte metri. Ah, că i-a dat ăla cadou… Păi aşa vrea el să dea goluri? Şi îşi arată pieptul şi muşchii, vai de capul lui! Tu îţi arăţi muşchii pentru că ţi-a dat ăla un cadou?”, a declarat Becali, la Digi Sport.

El i-a remarcat doar pe Alexandru Stan, Harlem Gnohere şi a adăugat că ar fi trebuit schimbaţi la pauză şapte jucători.

„Noi nu am jucat decât cu Stan, Benzar şi Bizonul în seara asta. Atât, trei jucători. Dacă era să fac schimbări la pauză, trebuia să fac şapte. Nedelcu prin 16 metri cu mingea la picior, îi fură mingea, Filip vreo şapte pase la adversar. Aşa fotbal ca în seara asta n-am văzut în viaţa mea. Noi am întâlnit acum un CFR rănit, dar CFR nu e ăsta, e mai puternic de 100 de ori. Noi am fost azi la mijlocul terenului praf, numai pase la adversar. Când mă gândesc că le dau 10-15.000 la jucători d-ăştia, nu-mi vine să cred. Pe cuvântul meu de onoare, câteodată îmi vine să mă las de fotbal definitv. Ai mingea la tine în 16 metri şi tu aştepţi să ţi-o ia unul şi să-ţi dea gol ţie, tu, Nedelcule? La ce te gândeşti, dormi? Nu e, mă, pat pe teren, terenul de fotbal nu e dormitor. Am încercat, hai să-l forţăm că am dat două milioane pe el, dar degeaba, eu nu mai cred… Nu ai mijlocul terenului, nu câştigi. Cum să-l laşi pe Djokovici să dea cu capul, să dea la poartă? Djokovici a fost astăzi Pele”, adăugat Becali.