Gigi Becali a fost OPERAT! A crezut că va fi o intervenţie uşoară, dar lucrurile s-au complicat VIDEO

Latifundiarul Gigi Becali s-a operat de urgenţă la o măsea, iar acum e umflat şi vânăt. Este a doua oară când se operează. A refuzat să apară public, nu vrea să fie văzut în această stare, informează România TV.

12 iun. 2016, 12:39

Gigi Becali a mers duminică la biserică, dar nu a vrut să vorbească foarte mult şi nici să fie filmat, întrucât s-a operat la măsea şi partea dreaptă a feţei era destul de umflată. De astfel, avea şi o vânătaie sub ochiul drept, semn că intervenţia a fost mai complicată decât se aştepta. Gigi Becali spunea că nu vrea să apară public în această stare. Nu este însă singura dată când se operează, Gigi Becali a mai suferit o intervenţie chirurgicală tot la măsea în urmă cu ceva timp.

El mai are şi alte probleme de sănătate pentru că încă are probleme cu coloana. Nici acum nu s-a operat, deşi s-a vorbit multă vreme despre această posbilitate. Mai mult, atunci când era în spatele gratiilor, Becali a avut şi mai multe atacuri de panică şi a trebuit să meargă la spital, unde i s-au făcut mai multe analize.

Citeşte şi Gigi Becali, audiat timp de ŞASE ORE la DNA în dosarul cărţilor scrise de DEŢINUŢI. Primele DECLARAŢII