Gigi Becali proclamă supremaţia Stelei, în meciul cu Villarreal: Spaniolii trăgeau de timp!

Gigi Becali se declară mulţumit de prestaţia Stelei în meciul cu Villarreal (scor 1-1), din Liga Europa, şi este convins că echipa pe care o patronează se va califica în primăvara europeană.

29 sept. 2016, 19:03
Gigi Becali proclamă supremaţia Stelei, în meciul cu Villarreal: Spaniolii trăgeau de timp!

Eu zic că am dominat. Ei n-au avut nimic, nicio ocazie. Noi am avut şi bară, iar ei trăgeau de timp în repriza a doua. Asta înseamnă că avem valoare. Eu cred că noi avem şanse să învingem şi pe terenul lor. Mai avem nevoie de un atacant, de fundaş dreapta.

Citeşte şi Steaua, egală cu Villarreal. Trupa lui Reghe rămâne pe ultimul loc în grupa de Liga Europa

Eu sunt foarte bucuros că avem valoare şi asta am constatat în seara asta. De Amorim a fost cel mai bun de pe teren. Numai el are voie să ţină aşa de minge. Aţi văzut Tănase cum a intrat dacă l-am certat. Eu zic că meritam victoria, după joc. Cred că ne vom califica. Dacă revine Pintilii, problemele noastre se vor rezolva, aşa zic„, a declarat Gigi Becali, după Steaua-Villarreal 1-1.

Meciul cu Craiova e mai important ca cel de azi. N-am vrut să vă spun înainte de meci, dar eu am vorbit cu Reghe și i-am spus că pentru mine e mai important meciul cu Craiova decât cel cu Villarreal. Pe mine mă interesează campionatul. Și pe Reghe trebuie să-l intereseze la fel pentru că el e angajat. El face ce zic eu„, a mai spus Gigi Becali.