Gigi Becali s-a întors, în SECRET, la penitenciarul Poarta Albă VIDEO

Gigi Becali a fost adus, sâmbătă, la Poarta Albă cu o dubă, dar ferit de ochii curioşilor. De altfel, latifundiarul din Pipera a fost extrem de discret în toate cele cinci zile de libertate. Nu a ieşit deloc în public, iar familia şi reprezentanţii Administraţiei Penitenciarelor nu au dat niciun fel de declaraţii.

20 sept. 2014, 20:44
Gigi Becali s-a întors, în SECRET, la penitenciarul Poarta Albă VIDEO

Noua permisie a lui Gigi Becali a fost departe de spectacolul pe care afaceristul l-a făcut în luna mai, atunci când a avut prima zi liberă din puşcărie, potrivit România TV. De data aceasta, a şocat pe toată lumea prin discreţie.

Cu o aproape o oră înainte să-i expire permisia, Gigi Becali a ajuns la Porta Albă cu duba. Angajaţii penitenciarului l-au ajutat să se ferească de toată lumea: duba a intrat cu spatele în curtea instituţiei, pentru ca nimeni să nu-l vadă pe Becali.

În afară de familie, cu care Gigi Becali a petrecut mare parte din zilele libere, şi jucătorii de la Steaua s-au bucurat să-şi vadă patronul. Omul de afaceri a mers la clubul sportiv, dar nu a făcut show. Le-a plătit fotbaliştilor salariile restante şi nu a mai apărut pe stadion, nici măcar la meciul pe care Steaua l-a câştigat cu 6-0 în faţa echipei Aalborg din Europa League.

Apropiaţii au spus că Gigi Becali a fost discret, ca să nu mai fie sancţionat de Administraţia Penitenciarelor, mai ales că a cerut în instanţă să poată merge fără însoţitor la muncă, să participe la slujbele de la o biserică din afara unităţii de detenţie şi să aibă telefon mobil.

CITEŞTE ŞI: Gigi Becali, VIZITĂ-ŞOC în vestiarul STELEI. Ce a vorbit cu JUCĂTORII