Gigi Becali i-a împăcat pe Mirel Rădoi şi Gabriel Tamaş

Gigi Becali a intervenit în conflictul iscat între Mirel Rădoi şi Gabriel Tamaş. Finanţatorul stelist vrea să îi împace pe finul său şi pe fundaşul pe care îl consideră indispensabil echipei.

23 mai 2016, 05:42
Gigi Becali i-a împăcat pe Mirel Rădoi şi Gabriel Tamaş

Gigi Becali a intervenit în schimbul dur de replici dintre Gabi Tamaș și Mirel Rădoi. Nu l-a sunat pe finul său prima dată, ci pe fundașul revenit la Steaua la începutul acestui an.

„Gigi i-a spus lui Gabi să stea liniștit și să nu iasă în presă să-i ofere replica lui Mirel. I-a transmis clar să nu iasă să-l atace, că e finul lui, chiar dacă vorbele au fost unele grele. Gigi i-a spus că amîndoi au greșit, însă i-a pus în vedere lui Gabi faptul că Mirel este un idol pentru suporteri și că și-ar atrage multă antipatie dacă va continua scandalul”, au povestit sursele Fanatik.

Tamaş, desfiinţat: Şi-a băut şi ultima fărâmă de creier. Mai are două fire în cap: pentru ochi şi pentru urechi

După ce a obținut promisiunea lui Tamaș că nu va riposta, Gigi Becali a avut un mesaj și pentru Rădoi, căruia i-a transmis să nu-l mai atace pe Tamaș, să încheie cearta și fiecare să-și vadă de treaba lui.

Gabi Tamaş îl face praf pe Rădoi: A jucat doar la Steaua, în rest doar a păcălit fotbalul

„Gigi are intenția să-i scoată la o masă în oraș și să-i împace definitiv. Nu mai vrea să existe ranchiună între finul său și fundașul său. Gigi își dorește să-i vadă pe cei doi cum își strâng mîinile și cum lasă tot ce a fost în urmă. Cât de curînd acest lucru se va întâmpla”, au mai povestit sursele Fanatik.