Ginerele lui Nicolae Ceauşescu, ÎN SPITAL după ce a fost BĂTUT în curtea POLITEHNICII

Mircea Oprean, ginerele lui Nicolae Ceauşescu, a fost bătut, joi seară, în curtea Politehnicii Bucureşti, iar acum este internat la Spitalul Floreasca.

19 mai 2017, 16:21
Ginerele lui Nicolae Ceauşescu, ÎN SPITAL după ce a fost BĂTUT în curtea POLITEHNICII

Mircea Oprean, profesor universitar la Universitate, a ajuns la spital după ce a fost bătut în curtea facultății unde predă. Oprean a fost agresat de două persoane, în curtea Politehnicii, suferind mai multe leziuni.

Incidentul a avut loc joi seară. Se pare că agresorii au încercat să îl înjunghie pe profesor.

„Am fost victima unei lucrături”, a spus ginerele lui Nicolae Ceaușescu pentru A3.

Profesorul le-a mărturisit jurnaliștilor că după ultima emisiune la care a participat a fost amenințat și înjurat în fel și chip la telefon.

Cristian Andreescu, prieten şi apropiat al lui Mircea Oprean, a dat detalii în direct la România TV.

„În primul rând eu nu am fost prezent în momentul incidentului şi nici domnul Oprean nu ştie cauza acestui incident, acestei agresiuni din câte am discutat cu dumnealui. A fost dus la spital de un echipaj SMURD, el l-a chemat, dansul a chemat SMURD-ul, a format numărul de urgenţă 112 şi au venit cei de la SMURD, și l-au dus la spital”, a spus Cristian Andreescu.

„Mi-a spus că după ce a ieşit de la curs s-a dus la automobil, și-a pus în portbagaj geanta în care avea laptopul şi a fost atacat de individ, care mai era cu o persoană, a fost lovit la cap şi, mă rog, a avut loc o altercarţe în urma careia el a fost rănit la cap, la buză. Exista pază, dar sunt mai multe zone la fel ca cea în care își avea domnul Oprean autoturismul care sunt mai ferite, un fel de curte interioară. Nu este bine, are dureri de cap, torace, ca după o traumă”, a mai spus Cristian Andreescu.

Ginerele lui Nicolae Ceaușescu a spus recent că Traian Băsescu avea trecere la Elena Ceaușescu, dar a fost „un blestem”. Totodată, Oprean a mai spus despre fostul președinte Traian Băsescu că era „omul securității”.

„Altfel, nu avea cum să ajungă la Anvers”, a spus Oprean, care a precizat că nu știe dacă avea și grad.

După declarațiile făcute la Antena 3, Traian Băsescu l-a făcut praf pe ginerele lui Nicolae Ceaușescu. 

„Domnul Marius Oprean spune altă trăsnaie, cum am primit eu bani din ţară la Anvers fiind să angajez un vapor care trebuia să care piei de vacă venite din America şi eu trebuia să descarc pieile de vacă şi să le încarc pe un vapor pentru care primisem bani de acasă să-l angajez. Acest domn Oprean este de pe altă planetă. Eu am servit o companie care ea punea la dispoziţie vapoare şi nu închiria vapoare. Eram reprezentantul companiei de navigaţie Navrom, deci n-aveam cum să închiriez vapoare pentru alţii pentru că noi dădeam vapoare. Mai mult, navele nu se angajau niciodată din străinătate. Angajarea navelor pentru transport se făcea numai de serviciul companiei. Ei negociau contractele, ei asigurau capacităţile de care aveau nevoie agenţii economici români cu nave proprii, nu cu nave închiriate”, a declarat Traian Băsescu, afirmând că Oprean a rămas cu „năravurile lui socru-său şi ale soacră-sii”.