Giulia a fost înşelată, dar crede că infidelitatea se tratează: „L-am prins pe fostul meu iubit…”

Giulia este fericită și împlinită alături de soțul ei, dar și de copii. Artista însă are și limite atunci când vine vorba de relație, iar aceasta știe foarte bine ce nu i-ar putea ierta niciodată bărbatului de lângă ea. Giulia a fost înșelată în trecut și nu s-a ferit niciodată să recunoască asta.

RomaniaTV.net
06 mart. 2018, 10:50
Giulia a fost înşelată, dar crede că infidelitatea se tratează: „L-am prins pe fostul meu iubit…”

Chiar dacă este o femei frumoasă și cu capul pe umeri, Giulia a fost înșelată de un fost iubit. „Eu nu m-am gândit. Am fost pusă în situația asta, însă acum foarte mulți ani. Cred că și infidelitatea poate fi trată”, a dezvăluit Giulia, în exclusivitate, pentru Revista VIVA!. Când vine vorba de relații, artista nu ar putea trece niciodată peste lipsa de respect. Giulia crede că o relație se bazează foarte mult pe respect.

Giulia și Vlad Huidu se iubesc de mai bine de 13 ani și au împreună doi copii. Chiar dacă nu a fost întotdeauna totul lapte și miere în relația lor, cei doi au reușit să treacă împreună peste toate.

Giulia a fost înșelată cu ani buni în urmă, însă și-a amintit perfect de acele momente. Artista și-a prins iubitul de la vremea respectivă când vorbea prin mesaje cu o altă femeie. ”L-am prins pe fostul meu iubit că-şi dădea mesaje cu altcineva. Care era scuza lui de fiecare dată când îl prindeam cu mâţa-n sac: ”Nu eu! Nu eu, spiritul meu! Nu e telefonul meu. Nu înţeleg ce a vrut aia să zică: ”pup buziţele tale moir””. Eu eram cu patru topoare… Dacă aş fi putut. Eu ce-i zic: ”Mâine am examenul de permis, iau permisul şi primul meu drum va fi la Sinaia şi te iau cu mine. Primul meu mesaj după ce am luat sala, i-am scris: ”Hai că am luat sala, te anunţ când iau şi traseul ca să-ţi faci băgăjelul şi să mergem la ea la Sinaia”. Ghici peste cine am dat la traseu… Peste poliţistul drăguţel din cauza căruia picasem sala prima dată”, a povestit Giulia în urmă cu ceva timp.