Gorghiu, despre acuzaţia lui Ponta la adresa lui Isar: „O ABERAŢIE pe care din FRICĂ o emană în spaţiul public”

Alina Gorghiu a reacţionat, miercuri, la acuzaţiile lui Victor Ponta făcute la adresa fostului ministru delegat pentru mediul de afaceri, Lucian Isar. Liderul PNL susţine că fostul premier a spus o "aberaţie", iar reacţia lui este una de "frică", după ce a văzut că Isar a făcut o plângere penală la DNA.

10 feb. 2016, 13:35
Gorghiu, despre acuzaţia lui Ponta la adresa lui Isar: „O ABERAŢIE pe care din FRICĂ o emană în spaţiul public”

Reactia domnului Ponta este una viscerala, este una necontrolata. De frica a reactionat. Asta s-a intamplat dupa ce a vazut ca domnul Isar s-a dus la DNA sa sustina o plangere penala.

Eu sunt complet dezinteresata de fricile domnului Ponta, justitia se va ocupa de ele, nu noi. Dar denunturile nu se fac public, denunturile se fac la DNA. Ma intreb de ce Ponta nu a facut acest demers daca avea niste informatii. O sa va dau eu raspunsul: e o aberatie pe care domnia sa doar din frica o emana in spatiul public. Insa ce pot sa va asigur este ca domnul Isar va face o plangere in instanta impotriva domnului Ponta pentru asemenea gen de declaratie. Nu e prima declaratie pe care o face. El face tot felul de declaratii, despre mine vrei mie, despre domnul Blaga vreo mie. Nu s-a adeverit niciuna, dar asta nu il impedica sa intoxice spatiul public cu tot felul de enormitati„, a declarat Alina Gorghiu.

Fostul ministru delegat pentru mediul de afaceri, Lucian Isar a anunţat, miercuri, că Victor Ponta va „trebuie să apară în faţa instanţei”, deoarece îl va acţiona în justiţie.

Am vorbit în spaţiul public, de mai multe ori, despre cazuri dureroase pentru domnia sa, OMV, Roşia Montană, Rompetrol şi altele. Probabil că se simte exclus din dezbaterea publică, iar prezenţa mea la DNA, în calitate de martor, la o plângere pe care am formulat-o, i-a oferit pretextul de a mai arunca nişte mizerii în spaţiul media. Sau a reacţionat, preventiv, panicat. Nu ştiu şi nici nu mă interesează resorturile minciunilor sale. Îl anunţ pe tânărul calomniator că va trebui să apară în faţa instanţei, deoarece îl voi acţiona în justiţie. Oricum are deja experienţă cu instanţele. Un drum în plus sau în minus la tribunal nici nu va conta pentru domnia sa„, declarat Lucian Isar, potrivit Mediafax.

Fostul premier Victor Ponta susţine că fostul ministru delegat pentru mediul de afaceri Lucian Isar ar fi cerut avantaje personale de la un mare investitor american, potrivit informaţiilor pe care le-ar fi primit de la instituţiile specializate ale statului pe când conducea Executivul.

Nu cunosc în mod evident motivele chemării de azi la DNA / pot însă să spun că în aproape 4 ani de Prim Ministru a fost o singură ocazie în care am primit direct informare de la instituţiile specializate ale statului despre o tentativă clară de corupţie din partea unui ministru – Lucian Isar (care a cerut avantaje personale de la un mare investitor american în schimbul sprijinului pentru implementarea unui proiect important în România)! Atunci i-am spus imediat şi lui Crin Antonescu de situaţie şi a înţeles – în cateva ore l-am înlocuit pe Isar cu Mihai Voicu / probabil că cei care m-au informat pe mine au sesizat şi DNA. Din păcate există şi astfel de oameni„, a scris Victor Ponta pe Facebook.

Fostul ministru delegat pentru mediul de afaceri Lucian Isar s-a prezentat miercuri la sediul DNA.