Greşeli fatale pentru relaţia ta: Află ce-ţi poate distruge povestea de iubire

Orice relaţie are suişuri şi coborâşuri, iar a ta nu va fi singura excepţie de la această regulă. Însă atât timp, cât greşelile tale şi ale iubitului tău sunt minore şi nu foarte greu de tolerat, micile oscilaţii vă vor face doar bine şi vă vor ajuta să dezvoltaţi o legătură mai puternică.

RomaniaTV.net
19 mart. 2014, 08:58
Greşeli fatale pentru relaţia ta: Află ce-ţi poate distruge povestea de iubire

Exista insa si gesturi care pot distruge o relatie, indiferent cat de bine ancorata ar fi ea inainte de comiterea acestor greseli.

Afla care sunt aceste erori capitale si evita-le, daca iti doresti ca relatia ta sa functioneze la parametri optimi pentru mult timp:

1. Lupta nedreapta

Nu exista modalitati de a te certa frumos, insa lupta nedreapta poate degenera in lucruri foarte urate, pe care nimeni nu si le doreste intr-o relatie si peste care nimeni nu isi doreste sa treaca. Nu il instiga pe partenerul tau, evita sarcasmul si foloseste-te de fiecare discutie in contradictoriu pentru a gasi solutii la problemele voastre, nu pentru a demonstra ca tu esti cea care are dreptate.

2. Ranchiuna

Pentru ca ambii parteneri sa isi revina dupa trauma unei dispute, este necesar ca cel care a jignit sau a facut acuze dureroase sa isi arate remuscarea, iar partenerul sau sa ii accepte scuzele si sa reuseasca sa depaseasca blocajul. Nu vei rezolva nimic purtandu-i pica partenerului tau, iar relatia voastra nu se poate imbunatati daca adopti aceasta atitudine.

Citeşte continuarea pe Ele.ro.