Sorin Grindeanu: Poate că acum se iese în stradă ca să se respecte anumite decizii definitive ale instanţelor

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, vineri seară, la un post local de televiziune din Timișoara, că poate acum se iese în stradă pentru ''respectarea anumitor decizii definitive ale instanțelor''.

24 feb. 2017, 20:05
Sorin Grindeanu: Poate că acum se iese în stradă ca să se respecte anumite decizii definitive ale instanţelor

”Atâta timp cât vom fi lăsați în pace să facem aceste lucruri, #Rezist mi se potrivește (…). Eu să știți că încerc să liniștesc lucrurile. Am văzut, poate că acum se iese în stradă, de exemplu, ca să se respecte anumite decizii definitive ale instanțelor, prin urmă cu două zile sau trei, că legea e aceeași pentru toată lumea. Eu vreau (…) să pun în aplicare programul de guvernare”, a afirmat Grindeanu, citat de Agerpres.

Citeşte şi:  Grindeanu, despre OUG 13: Când iei o decizie şi apoi apar proteste înseamnă că decizia nu era corectă şi o retragi

Premierul Sorin Grindeanu a afirmat la Bruxelles, în legătură cu ordonanţa 13, că atunci când iei o decizie, iar ea este „discutabilă” şi apar manifestaţii, înseamnă că decizia „nu a fost corectă” şi că trebuie retrasă.

Citeşte şi: Dacian Cioloş îl contrazice pe Liviu Dragnea: Oamenii au ieşit în stradă pentru că vor decenţă, bun simţ şi onestitate în actul politic

Fostul premier Dacian Cioloş îi atrage atenţia liderului PSD Liviu Dragnea că ideile pe care le propagă despre proteste sunt false.