Hagi, după Viitorul-APOEL 1-0: Patronul Stelei să înţeleagă, încă o dată, că noi suntem campionii României

Gică Hagi s-a declarat, după victoria din meciul cu APOEL Nicosia, scor 1-0, fericit că echipa FC Viitorul a jucat mai bine decât FCSB şi a demonstrat că merită să fie campioana României. El a precizat că FCSB sau Gigi Becali trebuie să înţeleagă încă o dată că Viitorul e campioana României.

27 iul. 2017, 05:33
Hagi, după Viitorul-APOEL 1-0: Patronul Stelei să înţeleagă, încă o dată, că noi suntem campionii României

Încă o dată Steaua să înţeleagă că noi suntem campionii României. Sau patronul Stelei. Sunt foarte fericit că am jucat mai bine ca Steaua, că am meritat să fim campioana României. Am demonstrat că meritam să fim campionii, că am făcut totul mult mai bine decât orice adversar„, a spus Gică Hagi, făcând referiri la faptul că FCSB a contestat la TAS titlul de campioană obţinut de FC Viitorul.

Hagi consideră că FCSB a obţinut un rezultat pozitiv în partida tur cu Viktoria Plzen, scor 2-2, şi poate învinge în retur. „Steaua a făcut un rezultat pozitiv până la urmă, are capacitatea să construiască victoria la Plzen”, a adăugat el, în conferinţa de presă de după meciul cu APOEL.

Viitorul Constanţa a învins, miercuri seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa cipriotă APOEL Nicosia, în prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Campionilor. Este prima victorie a constănţenilor în cupele europene, iar Cristian Ganea a marcat primul gol al FC Viitorul în competiţiile continentale intercluburi.

Ganea a înscris în minutul 75, dintr-o lovitură liberă de la aproximativ 30 de metri.

Returul va avea loc în Cipru, la 2 august.