Halloween 2016. Ce evenimente şi petreceri sunt organizate în Bucureşti şi în ţară

HALLOWEEN 2016. Pe 31 octombrie celebrăm Halloween-ul, faimoasa sărbătoare a Statelor Unite ale Americii, acolo unde copiii se maschează în vrăjitori, mumii sau alte personaje și colindă pe la case întrebând "Trick or Treat?" (Păcăleală sau dulciuri?), ca o amenințare că dacă nu li se dau dulciuri, persoanei colindate i se va juca o farsă. Cu ocazia acestei sărbători, în weekend, în Bucureşti sunt organizate o serie de petreceri atât pentru copii, cât şi pentru adulţi de toate vârstele.

29 oct. 2016, 07:42
Halloween 2016. Ce evenimente şi petreceri sunt organizate în Bucureşti şi în ţară

Dacă nu ştiţi cum să vă petreceţi seara de Halloween, RomaniaTV.net vă oferă câteva variante de petreceri, baluri şi târguri organizate în Bucureşti în perioada 28-31 octombrie.

This is Haloween este organizat Vineri, 28 Octombrie începând cu orele 21:00  şi Sâmbătă 29 Octombrie 2016.
Strada Blănari 21, București

„This is Halloween” Party 2016 va avea loc din dorința organizațiilor AS-SAS și Art Out de a te invita să te distrezi la final de lună în stil „halloweenian”.

Vrăjitoarele te vor întâmpina în El Comandante Junior, începând cu ora 21:00. Dj Dovlecel se va ocupa de atmosfera și muzica serii, din boxe vor răsuna beaturi actuale și hituri din toate genurile muzicale, iar fantomițele și vampirii vor coordona mișcările pe ringul de dans.

Zombii din spatele barului îți vor pregăti licorile dorite de tine pentru a te destinde și intra în magia acestei seri. În plus, câțiva magicieni și câteva zâne au promis concursuri și premii.
Intrarea la eveniment este libera.

Halloween Moments Party va avea loc sâmbătă, 29 octombrie la Bistro „La Taifas”, Gheorghe Manu, nr. 16 (aproape de Piata Victoriei, in curtea Palatului Cantacuzino).

Tot ce trebuie să faci este să-ţi alegi costumaţia perfectă şi să mergi împreună cu prietenii să înfricoşaţi spiritele rele.

Iar daca nu te-ai gandit inca cum ai vrea sa te costumezi, iti propunem cateva idei: fantoma, vampir, pirat, varcolac, Jack Spintecatorul, Bloody Mary, zombie, mumii, schelet, vrajitoare, pisici negre, Meduza, Malefica, Zana cea Rea, Diavol, diferite animale, inger etc.

Evenimentul va incepe la ora 19:30 si va tine pana la ora 02:00. Taxa de participare este de 150 RON si include: bufetul suedez si bautura (un Gin tonic / Cocktail Campari orange / Cocktail pe baza de vodca; un suc de mere / portocale si o cafea). Apa plata este la discretie.

Noaptea Vrăjitoarelor – Petrecere & Târg de Halloween va avea loc Sâmbătă 29 Octombrie 2016, începând cu orele 17:00, pe Str. Prof. Ioan Ursu nr. 29

La petrecerea de Halloween sunt aşteptaţi să se distreze şi copiii împreună cu părinţii lor.

Pe lângă multe jocuri, concursuri și distracție, copiii au la dispoziție zone amenajate specific sărbătorii de Halloween.
Bufetul include gustări și sucuri create special pentru această ocazie.

Preţul unui bilet este de 50 de lei, iar părinţ pot intra gratuit.

Social Movement Halloween

Anul acesta, de Halloween orgnizatorii te provoacă sa incerceri ceva cu totul si cu totul diferit. Daca pana acum ai tot mers, in cluburi, la petreceri organizate, anul acesta e timpul sa faci o schimbare. Dacă vrei să faci mişcare într-un cadru friendly cu oameni noi trebuie neapărat să mergi la Itaoaui Center, etaj 4 de pe Calea Crangasi, nr. 87, sector 6,  Sambata, 29.10.2016
Ora: 13:00

Halloween DJ Party la Beraria Germana Bucuresti, Sâmbătă 29 Octombrie începând cu orele 21:00 spiritele rele sunt alungate cu muzică bună, costume înfricoşătoare si dovleci luminati.

De Halloween la berarie dansezi si te distrezi toata noaptea pe muzica pusa de DJ.

Mai mult, organizatorii au pregătit şi o tombolă a costumelor de halloween. Premiul constă într-un card de fidelitate Beraria Germana Bucuresti cu puncte in valoare de 100 Lei!

OFERTA SPECIALA: Vino cu 1 dovleac sculptat si primesti in schimbul lui 1 halba de bere la 1 litru!
INTRAREA este  LIBERA.

STARS HALLOWEEN 2016 este un eveniment organizat special pentru copii. Aceştia sunt aşteptaţi împreună cu părinţii duminică 30 octombrie începând cu orele 10:30. Locaţia se află pe strada Vasile Lascăr nr 171

Anul acesta organizatorii au pregatit două programe speciale cu invitati cu multe aparitii la TV.

– Halloween Magic Tricks – cu prima femeie magician Cristina Strecopitov
– Halloween Dance Party – cu trupa de dansatori a lui Bogdan Bolohan, finalist la „Romanii au Talent” si castigator „Romania Danseaza”

petrecerea va avea loc într-un decor fantastic şi atmosferă plină de mister. Va fi o paradă a costumelor haioase, iar spiriduşul misterios va imortaliza totţi invitaţii.

Organizatorii au pregătit o PINATA care va imparti dulciuri tuturor, muzica si karaoke de groaza, Mistery-Cocktail-uri Joy Club pentru concursuri, Vrajitori vestiti plini de …talent, vor uimi cu trucurile si descantecele lor, Dansul mumiilor, al fantomelor si multe alte surprize

Mai mult, pentru a stimula si creativitatea si indemanarea copiilor, au fost pregătite binecunoscutele ATELIERE DEMENTIALE DE HALLOWEEN
• Bauturile racoritoare sunt incluse pentru copii
• Petrecerea dureaza aproape 2 ore
• Varsta recomandata pentru copii, 7-14 ani
• Recomandari pentru parinti – sa vina si ei costumati si ….pusi pe distractie
• Data : Duminica 30 Octombrie 2016

De Halloween, la Mega Mall

Atât cei mici, cât şi cei mari sunt aşteptaţi sâmbătă, între 17:00 și 20:00, la nivelul 2 cu o groază de surprize.

Copiii se vor distra la atelierele de creație pentru dezvoltarea imaginației, vor juca jocuri înfricoşatoare, vor decora Castelul Groazei și Casa Bântuită a familiei Adams și vor fi pictaţi tematic de specialiștii de face-painting în vampiri, fantomițe și monstruleți!

Cu cei mari ne facem poze în cabina foto a groazei.

Primele 200 de persoane care vin deghizate de Halloween, din cap până în picioare, vor primi câte un voucher de 30 de lei.

Cei care vor să petreacă de Halloween în afara Bucureştiului pot alege Castelul Bran. O platformă online dedicată rezervărilor turistice a organizat un concurs în urma căruia câştigătorul îşi va petrece noaptea de halloween în Castelul de la Bran, reşedinţa contelui Dracula.

Potrivit organizatorilor, câştigătorul îşi va putea invita şi câţiva prieteni, iar împreună vor avea parte de o seară de neuitat. Vor dormi în sicrie cu catifea, se vor plimba în jurul castelului cu trăsura, vor vizita cele 57 de camere ale fortăreţei, iar nu în ultimul rând vor servi o masă copioasă.
 
Castelul Corvinilor, din Hunedoara, unde se află mai multe săli dedicate instrumentelor de tortură medievale şi unde sunt programate anual, de Halloween, puneri în scenă pline de sunete înfricoşătoare, merită vizitat de amatorii de distracţii horror.
 
Mult mai aproape de Bucureşti, Castelul Iuliei Haşdeu, de la Câmpina, e renumit pentru fantome şi şedinţe de spiritism în noaptea dovlecilor.