HAPOEL BE’ER SHEVA – STEAUA (FCSB) 1-2 LIVE VIDEO ONLINE PRO TV. LIVE STREAMING DOLCE TELEKOM în Europa League

HAPOEL BE'ER SHEVA - STEAUA LIVE VIDEO ONLINE PRO TV. LIVE STREAMING DOLCE TELEKOM. Hapoel Beer Sheva - FCSB are loc joi, de la ora 20:00. Meciul este în direct pe ProTV și TV Telekom Sport și va fi liveTEXT pe RomaniaTV.net.

19 oct. 2017, 13:51
HAPOEL BE’ER SHEVA – STEAUA (FCSB) 1-2 LIVE VIDEO ONLINE PRO TV. LIVE STREAMING DOLCE TELEKOM  în Europa League

HAPOEL BE’ER SHEVA – STEAUA LIVE VIDEO ONLINE PRO TV. LIVE STREAMING DOLCE TELEKOM. Hapoel Be’er Sheva – FCSB se joacă azi, de la ora 20:00. FCSB se află în Israel, acolo unde va juca în această seară cu Hapoel Be’er Sheva, în etapa a treia a grupelor Europa League. În acest moment, roș-albaștrii sunt lideri în grupa G, cu șase puncte, din tot atâtea posibile, și speră să obțină un rezultat bun în partida din ”Țara Sfântă” pentru a lua o opțiune serioasă pentru calificarea în primăvara europeană.

HAPOEL BE’ER SHEVA – STEAUA 1-2 la final.

min. 88: Cuenca înscrie cu noroc. Hapoel Beer Sheva – Steaua 1-2! VIDEO

min. 75: „dublă” Gnohere! Hapoel Beer Sheva – Steaua 0-2! VIDEO

min.70: Gnohere intră şi marchează! Hapoel Beer Sheva – Steaua 0-1! VIDEO

min. 18: Melikson a marcat după o lovitură liberă, dar golul a fost anulat pentru ofsaid

HAPOEL BE’ER SHEVA – STEAUA 0-0 la pauză.

Echipele de start la meciul HAPOEL BE’ER SHEVA STEAUA

HAPOEL BEER SHEVA: Goresh – Bitton, Taha, Elhamed, Korhut – Broun, Ogu, Einbinder – Melikson (cpt.), Sahar, Nwakaeme

STEAUA FCSB: Niţă – Benzar, Planic, Bălaşa, Momcilovic – Nedelcu, Ov. Popescu – Man, Budescu, Teixeira – Fl. Tănase.

  • S-au jucat: FCSB – Plzen 3-0, Beer Sheva – Lugano 2-1, Lugano – FCSB 1-2, Plzen – Beer Sheva 3-1
  • Etapa viitoare (19 octombrie, ora 20:00): Beer Sheva – FCSB, Plzen – Lugano

Antrenorul roș-albaștrilor, Nicolae Dică, speră să-i surprindă pe israelieni cu o nouă tactică. Tehnicianul de 37 de ani va juca cu ”9” fals. În absența lui Denis Alibec, toată lumea se aștepta să-l vadă pe Harlem Gnohere în locul acestuia, dar Dică a decis ca în față să joace Florin Tănase. Informația a fost dezvăluită de finanțatorul FCSB, Gigi Becali.

”Teixeira va fi în stânga, Popescu lângă Nedelcu, Man în dreapta. Şi Tănase va juca, şi Budescu. Mi-a spus că va juca vârf cu Tănase, după care să intre şi Coman în a doua repriză, şi „Bizonul” eventual, eventual şi Enache, dacă trebuie să ţinem de rezultat”, a spus Becali, cu o zi înaintea meciului.

Cum va arăta FCSB cu Beer Sheva:

Niță – Benzar, Planic, Bălașa, Momcilovic – Nedelcu, Popescu – Man, Budescu, Teixeira – Tănase

În altă ordine de idei, meciul va fi arbitrat de o brigadă din Olanda. La centru va fi Kevin Bolm, iar acesta va fi ajutat la cele două linii de Charles Schaap și Joost van Zuilen. Arbitrii adiționali vor fi Kamphuis Jochem și Jeroen Manschot, iar cel de-al patrulea oficial va fi Bas van Dongen.

După primele două runde, FCSB este lider în grupa G, cu 6 puncte, urmată de Viktoria Plzen și Hapoel Be’er Sheva, cu câte 3. Ultimul loc este ocupat de elvețienii de la Lugano.

Clasament

 

 

HAPOEL BE’ER SHEVA – STEAUA LIVE VIDEO ONLINE PRO TV. LIVE STREAMING DOLCE TELEKOM. UEFA a delegat un arbitru din Olanda la partida dintre Hapoel Beer Sheva şi FCSB. Kevin Blom va oficializat partida din Israel la centru, fiind asistat la cele două tuşe de Charles Schaap şi Joost van Zuilen, tot din ”Ţara Lalelelor”. În vârstă de 43 ani, Blom a mai arbitrat-o pe FSCB de trei ori până acum în competiţiile europene: 4-2 cu Maccabi Haifa la Bucuresti în grupele Europa League, sezonul 2011/2012, 0-1 cu Spartak Trnava şi o remiză cu Partizan Belgrad, scor 1-1.

Steaua are maximum de puncte după primele două etape din UEFA Europa League. În prima confruntare, trupa lui Nicolae Dică a trecut cu 3-0 de Viktoria Plzen, iar în al doilea meci s-a chinuit in Elvetia, castigand cu 2-1 împotriva lui Lugano.

HAPOEL BE’ER SHEVA – STEAUA LIVE VIDEO ONLINE PRO TV. LIVE STREAMING DOLCE TELEKOM

UPDATE | Toate biletele au fost vândute pentru acest meci. 16.000 de fani vor fi în tribunele arenei celor de la Hapoel. Anda Maxim, corespondentul Telekom Sport din Beer-Sheva ne-a oferit ultimele detalii despre meci.

UPDATE. Gigi Becali nu se dezminte şi a dezvăluit echipa pe care Nicolae Dică o va folosi în meciul cu Hapoel Beer Sheva. Conform patronului, Florin Tănase va fi vârful echipei, în timp ce Harlem Gnohere va fi păstrat pe banca de rezerve.

(4-2-3-1): Niţa – Benzar, Planic, Bălasa, Momcilovic – Ov. Popescu, Nedelcu – Man, Budescu, Teixeira – Fl. Tănase


UPDATE | Delegaţia celor de la FCSB a ajuns în Israel, miercuri, în jurul prânzului. Roş-albaştrii se pregătesc acum pentru conferinţa de presă şi pentru antrenamentul oficial.

UPDATE | În Israel, Steaua poate stabili un record pe care nu l-a mai reuşit niciodată în cele 17 participări în Liga Europa/Cupa UEFA şi Liga Campionilor. Mai exact, FCSB este pe cale să obţină a treia victorie consecutivă într-o grupă, lucru care nu s-a mai întâmplat niciodată. Vechiul record a fost stabilit în acest sezon, după meciul cu FC Lugano.

De data aceasta, steliştii se deplasează în Israel pentru meciul cu Hapoel Beer Sheva. Meciul are loc joi, de la ora 20:00 şi va fi transmis ÎN DIRECT pe TELEKOM SPORT 1. FCSB este singura echipa a grupei care a strans maximum de puncte. Adversara sa de marti seara are trei puncte acumulate după victoria cu Lugano, scor 2-1. În celălalt meci, Hapoel a pierdut cu 1-3 împotriva Viktoriei Plzen.

Fostul mijlocaş al Barcelonei nu joacă, la fel şi un jucător depistat pozitiv!

LIVE VIDEO Hapoel Beer Sheva – FCSB Liga Europa, în direct pe Telekom Sport 1. Pentru acest meci, israelienii nu pot conta pe trei jucatori: Bitton, Melamed şi Vitor sunt cu toţii accidentaţi. Încă o problemă i-au sucit ideeile lui Barak Bakhar. Apărătorul central Shir Tzedek a fost depistat pozitiv cu Maribor (o substanţă interzisă) şi aşteaptă să fie chemat de UEFA pentru explicaţii. Până atunci el nu va mai juca fotbal şi riscă o suspendare de minimum şase luni! În plus, Hapoel nu poate conta pe Isaac Cuenca. Jucătorul care a evoluat pentru FC Barcelona a semnat în vară cu gruparea din Israel, însă a jucat doar două meciuri, fiind mai mult accidentat. Acesta are şanse minime să joace împotriva Stelei, întrucât nu este apt din punct de vedere vizic.

„Cu Steaua ne aşteaptă un meci foarte dificil. Pentru un rezultat pozitiv, suntem obligaţi să jucăm mult mai bine, mult mai organizat” Barak Bakhar, antrenor Hapoel Be’er Sheva

HAPOEL BE’ER SHEVA – STEAUA LIVE VIDEO ONLINE PRO TV. LIVE STREAMING DOLCE TELEKOM. Ce probleme are Dică?

Atrenorul FCSB nu poate conta nici la acet meci pe Mihai Pintilii, accidentat la meciul România – Kazahstan. De asemenea, nu va face deplasarea în Israel nici Denis Alibec, exclus din lot după reacţia nervoasă de la meciul cu FC Voluntari. De asemenea, Harlem Gnohere şi Florinel Coman sunt incerţi. Cei doi nici măcar nu s-au aflat pe banca de rezerve a meciului cu FC Voluntari, terminat la egalitate, scor 0-0. În afară de problemele de efectiv, FCSB a practicat un joc modest în ultimul meci, terminat la egalitate, scor o-o cu FC Voluntari. Nicolae Dică dă vina pe pauza competiţională, care i-a scos din ritm pe elevii săi. Ce-i drept, s-ar putea să aibă dreptate, întrucât înainte de meciul cu Voluntari, Steaua avea o serie de trei victorii consecutive: 1-0 cu Dinamo, 2-1 cu Lugano şi 4-0 cu Sepsi.