Horia Moculescu: „Gabriel Cotabiţă scrie versuri în spital”

Ţintuit la pat o lună din cauza unei tulburări severe de ritm cardiac urmată de un stop cardiorespirator, Gabriel Cotabiţă se reface spectaculos sub supravegherea medicilor de la Spitalul Elias. Cu toate că nu ştie deocamdată când va fi externat, cântăreţul are în minte următoarea melodie pe care i-a şi propus-o compozitorului Horia Moculescu.

01 iul. 2015, 04:41
Horia Moculescu: „Gabriel Cotabiţă scrie versuri în spital”

Vechi colaborator al lui Gabriel Cotabiţă, maestrul Horia Moculescu l-a vizitat, zilele trecute, la spital, unde a avut parte de o mare surpriză. În ciuda stării sale de sănătate încă fragilă, artistul e nerăbdător să-şi reia activitatea şi să urce din nou pe scenă. După experienţa care l-a trimis pentru o lună la graniţa dintre viaţă şi moarte, Cotabiţă are deja în minte versurile următorului său şlagăr pentru care îşi doreşte neapărat muzică semnată de Horia Moculescu. 

În ciuda previziunilor sumbre de la internare, artistul demonstrează, în aceste zile, că şi-a revenit nu doar fizic, ci face progrese uriaşe şi psihic. Gabriel Cotabiţă are deja planuri pentru a-şi surprinde admiratorii cu o piesă compusă chiar pe patul de spital. „Toată lumea e foarte bucuroasă că Gabi se simte mai bine, nu doar familia lui. Poate merge singur, mănâncă singur, îşi face toaleta singur şi poate chiar să cânte din nou. E un om normal, care şi-a recuperat, în primul rând, forţele fizice… Nu trebuie să uităm că a stat nemişcat o lună. L-am vizitat zilele trecute la spital şi mi-a propus un proiect în care el să scrie versurile şi eu să compun muzica. Are o dispoziţie foarte bună şi chiar mi-a fredonat câteva dintre cântecele noastre cunoscute. Mama lui stă deocamdată internată cu el pentru a-i fi aproape”, a declarat fericit Horia Moculescu pentru ziarulring.ro