Horoscop: Destinaţii de vacanţă potrivite de sărbători, în funcţie de zodie

Dacă eşti în căutare de aventuri şi călătorii în această iarnă, sau pur si simplu doreşti să ai parte de o nouă iubire, trebuie să ţii cont şi de ceea ce zic astrele despre tine.

RomaniaTV.net
03 dec. 2013, 09:44
Horoscop: Destinaţii de vacanţă potrivite de sărbători, în funcţie de zodie

Afla ce destinatii de vacanta sunt potrivite pentru tine, in functie de zodia in care te-ai nascut:

Berbec

Berbecii sunt lideri innascuti si nu le place sa se ia dupa multime. De aceea cel mai indicat pentru nativii acestei zodii este sa isi creeze propria destinatie de vacanta. Majoritatea destinatiilor cunoscute de vacanta sunt destul de aglomerate in aceasta perioada a anului, ceea ce este foarte bine pentru cei care sunt in cautare de aventura. Pentru cei care nu doresc sa fie in mijlocul multimii exista intotdeauna posibilitatea de a opta pentru acele destinatii mai exotice.

O destinatie ideala de vacanta ar fi la Bansko, in Bulgaria. Este o destinatie accesibila, care in ultima perioada de timp a devenit destul de populara in randul iubitorilor de sport.

Taur

Taurii sunt in general persoane stabile, carora le este greu sa se indeparteze de casa sau de familie. Tocmai de aceea acestia nu vor opta sa-si petreaca vacanta intr-un loc indepartat, insa ar putea foarte usor sa mearga undeva mai aproape, posibil unul pe care l-au mai vizitat, insa atata timp cat vor fi cu persoana potrivita nu ii va deranja acest lucru.

Nativii acestei zodii stiu sa se distreze si vor profita de orice ocazie pe care o vor avea pentru se distra chiar si in cele mai banale locatii.

Budapesta ar fi destinatia ideala pentru acele persoane care vor sa aiba parte de distractie, dar in acelasi timp si de relaxare.

Gemeni

Gemenii adora sa se distreze, doresc sa ia parte la toate evenimentele importante si in mod sigur in aceasta iarna nu vor rata niciunul. Vor frecventa locurile cele mai aglomerate si vor socializa cu foarte multe persoane.

Insa daca doresc sa aiba parte de o escapada romantica in aceasta perioada a anului, ar trebui sa incerce sa evite unele petreceri si sa se concentreze mai mult asupra acelor activitati prin intermediul carora pot intalni persoana potrivita.

Amsterdam este destinatia potrivita pentru cei care vor sa mearga in cluburi sau in cafenele si sa se distreze pana in zorii zilei.

Rac

Racii au foarte multa imaginatie si vor reusi intotdeauna sa faca din orice situatie un eveniment de neuitat. Activitatile artistice vor fi principala lor tinta in aceasta iarna, vor avea parte de clipe de neuitat si isi vor face noi prieteni.

Desi vor fi in cautare de aventuri romantice, cei mai multi dintre ei vor avea posibilitatea sa evadeze din cotidian si sa petreaca clipe de neuitat alaturi de prieteni sau de familie.

Kolasin Muntenegru este destinatia ideala de vacanta pentru acele persoane care vor sa aiba parte de o vacanta romantica, alaturi de persoana iubita.

Descoperă mai multe destinaţii de vacanţă în funcţie de zodie pe Ele.ro.