Horoscop 1 aprilie 2015: Află cum începi luna

Horoscop 1 aprilie 2015: Vezi ce îți rezervă astrele.

RomaniaTV.net
31 mart. 2015, 10:33
Horoscop 1 aprilie 2015: Află cum începi luna

Horoscop 1 aprilie 2015 – Berbec

Astepti mult de la oameni, dar mai intai trebuie sa pretinzi mai mult de la tine insuti. Catre tine trebuie sa-ti concentrezi acum sperantele si pretentiile, pentru ca, daca tu investesti mai mult, vei ajunge mai repede la roadele pe care le vrei de la ceilalti. Fii sigur ca nu depinde numai de ei, ci e o actiune colectiva in care si tu joci un rol principal. Ca e o afacere care evolueaza lent sau un proiect profesional de durata, trebuie sa te implici mai serios, sa dai tot ce stii si ce ai pentru succesul acestui demers, pentru ca asa cum tu astepti enorm de la colaboratori, si ei asteapta mai mult de la tine. Fiecare trebuie sa-si aduca mai serios contributia.

Citeşte şi Horoscop: De ce se tem de tine, în funcţie de zodie

Horoscop 1 aprilie 2015 – Taur

Nu fi comod cand lumea asteapta atat de mult de la tine. E nevoie de un act de vointa din partea ta pentru a-ti depasi apatia, neincrederea, dezinteresul si sa te apuci serios de treaba. A sta sa privesti pasiv de pe margine sa vezi incotro merg lucrurile, nu e in avantajul rezultatelor pe care le pretinzi, deci numai de efortul tau depinde succesul. Chiar daca mai vezi pe unii care trag chiulul cu gratie, nu trebuie sa te lasi influentat de ei, desi e posibil sa te traga si pe tine alaturi ca sa nu te implici, fara sa-ti dai seama ca pasivitatea nu e in beneficiul lor. Ei incearca sa-i molipseasca si pe altii de lene si comoditate ca sa aiba un oarecare avans, deci lasa-i pe ei sa stea degeaba si tu trage tare mai departe!

Horoscop 1 aprilie 2015 – Gemeni

Iti place sa detii controlul absolut in situatia in care te afli, insa nu toate depind numai de tine. Esti implicat intr-o actiune la care participa si alte persoane, poate la fel de orgolioase ca tine, poate la fel de dornice sa fie ei sefii, deci de aici se pot naste conflicte aprinse. Fiecare are personalitatea sa puternica si de la o banala disputa la o lupta crancena nu mai e decat un pas. Nu ii poti domina pe ceilalti, asa cum ti-ar placea, dar nici sa fii tu condus de altii nu tolerezi, incat e normal sa te ridici pentru dreptul tau de a vorbi si actiona in voie. Incearca sa privesti lucrurile cu un dram de lejeritate, nu atat de incrancenat. Cu cat vrei sa le controlezi mai mult, cu atat te enervezi mai tare!

Horoscop 1 aprilie 2015 – Rac

Visele tale cele mai frumoase in acest moment sunt direct legate de viata sentimentala. Poate tocmai te-ai indragostit de cineva si descoperi ca aluneci din ce in ce mai des pe ganduri si numai la el te gandesti. E frumos sa visezi, dar inainte de a construi castele inalte din iluzii, ar fi bine sa afli mai concret si ce simte celalalt pentru tine, ca nu cumva sa fie doar o iubire unilaterala… sau iluzorie… sau imposibila… Poate fi ceva reciproc, dar tot s-ar cere o discutie lamuritoare intre voi, o declaratie, o marturisire, o intalnire in doi ochi in ochi, fata-n fata, ca sa descoperiti ce e in inima voastra. Poate iesi de aici o poveste de dragoste asa, ca-n basme, dar inainte de a te lasa coplesit de tandrete si visare, cunoaste-l mai bine pe care te-a cucerit.

Horoscop 1 aprilie 2015 – Leu

Visezi frumos, dar vei vedea ca ceea ce se naste acum in mintea ta nu e doar visare, ci e un proiect care se cladeste sub ochii tai. Tu esti arhitectul sef, tu esti creatorul, tu esti inginerul care transpune in realitate acest vis, dar primul pas e sa lasi imaginatia sa zboare in voie pana la acel nivel in care deja stii mult mai clar ce doresti. Ai toate sansele sa vezi acest vis implinit foarte curand, pentru ca sta numai in puterea ta sa-l scoti din imaginatie si sa-l transformi in fapte. Fiecare mic succes de pe parcurs il genereaza pe urmatorul, deoarece e un proiect care se cladeste pas cu pas, etapa cu etapa, pana la forma ideala. Viseaza, creeaza, construieste! Poti!

Citeşte şi Horoscop: Cum se răzbună zodiile

Horoscop 1 aprilie 2015 – Fecioara

Unele lucruri cer o schimbare radicala, dar nu trebuie sa te ocupi doar de efecte, ci si de cauza lor. Ca atare cauta sursa actualelor tale probleme si intervino direct acolo! Detii toate instrumentele pentru a redresa situatia cu brio, si rabdare, si intelepciune, si capacitate de concentrare, si solutii concrete de a stabiliza din nou balanta. Nu te multumi sa schimbi cateva fleacuri de pe parcurs, ci cauta sa te intorci chiar de la primul pas facut, pentru ca inca se mai poate face ceva. Probabil ai sansa de a o lua de la capat, un nou inceput, strici tot ca sa reconstruiesti totul ca de data aceasta sa iasa mult mai bine. Reset and restart!

Horoscop 1 aprilie 2015 – Balanta

Vestile care vin astazi de departe au o semnificatie cu totul speciala asupra ta, pentru ca te impresioneaza la maximum. Poate sunt vesti importante despre cei dragi de peste hotare care te misca atat de mult, incat esti in stare sa urci in primul avion si sa ajungi la ei, acolo! Pe de alta parte, si calatoriile pe care le faci acum sau eventualele deplasari pe care le programezi astazi pentru perioada urmatoare au o influenta majora asupra psihicului tau, pentru ca genereaza o stare de nerabdare fantastica, de parca nu mai poti astepta pana ce ajungi la destinatie. Daca ai putea, ai porni acum la drum!

Citeste mai mult in Revista TEO.