HOROSCOP 1 MAI 2014: Ce au rezervat astrele de ZIUA MUNCII 2014

HOROSCOP 1 MAI 2014: Ce au rezervat astrele pentri joi 1 mai, de Ziua Internaţională a Muncii. 
Alina Costache
30 apr. 2014, 16:00
HOROSCOP 1 MAI 2014: Ce au rezervat astrele de ZIUA MUNCII 2014

Horoscop 1 mai 2014 – Berbec

Stai pe loc, nu insista sa te ocupi azi de un proiect daca vezi ca toate merg de-a-ndoaselea. E o senzatie ciudata de blocaj, simti ca orice ai face, tot nu iese, dar poate iti vei permite o zi de pauza. Azi oricum nu inainteaza nimic, ceea ce devine frustrant pentru o fire activa ca tine, dar un impas poate avea si o latura pozitiva: aceea ca te poti odihni, fara sa mai depui atatea eforturi. Cand vor fi din nou intrunite conditiile unei evolutii bune, te vei apuca din nou de treaba, dar azi… mai stai si tu un pic!

Horoscop 1 mai 2014 – Taur

Profita de o zi de liniste pentru a-ti aduna fortele sau a analiza la rece nivelul la care ai ajuns intr-un proiect de anvergura. Ai muncit mult pana aici si esti in punctul in care poti spune destul de clar incotro te indrepti si ce ai realizat. Chiar daca azi nu se mai misca nimic, e bine sa mai stai un pic, pentru ca o zi de pauza iti este de folos pentru a privi detasat situatia. Vei descoperi ceea ce te tine pe loc, ba chiar ai putea primi informatii sau sfaturi salvatoare care te vor duce intr-o directie promitatoare. Permite-ti deci sa stai departe de miezul actiunii incepute.

Horoscop 1 mai 2014 – Gemeni

Daca atragi alaturi de tine oamenii potriviti, vei vedea ca totul se rezolva ca prin farmec spre un scop de care veti beneficia cu totii, ca atare cel mai greu aspect al reusitei de azi e legat de anturaj. Aduna aproape oameni optimisti, veseli, tonici, dinamici, pentru ca si tu esti in aceeasi pasa si cand oameni care se aseamana vaslesc in acelasi sens, nu se poate vorbi decat de un succes de proportii. Faci pasi mari spre un tel la care visati cu totii si nici nu-ti vine a crede ce bine se aseaza toate datorita implicarii entuziaste din partea tuturor.

Horoscop 1 mai 2014 – Rac

E o placere sa pierzi vremea alaturi de cei dragi pe langa casa, pentru ca tot deliciul zilei e asigurat de lucruri marunte, nu de cele mai speciale momente. Te bucuri de linistea casei tale in familie si descoperi ceva amuzant si frumos in orice maruntis. Chiar daca evenimentele nu sunt exceptionale, vei sti sa te bucuri si pentru un detaliu minor, pentru ca azi conteaza mai mult sa fii impreuna cu cei care tin la tine. Chiar si cele mai neinsemnate aspecte, cat timp sunt impartasite cu ceilalti, par perfecte pentru aceasta zi.

Horoscop 1 mai 2014 – Leu

Ai invatat multe de la viata si ai ocazia de a arata concret efectele unei lectii asumate candva. Atunci ai gresit, ai platit pentru greseala ta, dar ai luat o decizie prin care ai dat dovada de ambitie si dorinta de a deveni mai bun. Acum se vad urmarile acelui moment decisiv si acum totul iese mult mai bine, chiar daca treci prin momente similare. Acum nu mai ai motive sa gresesti, ci dimpotriva, e o oportunitate excelenta de a demonstra cat de mult te-ai maturizat si ce bine ai invatat lectia respectiva candva. Acum spui cu mai multa incredere ca orice problema are intotdeauna o solutie!

Horoscop 1 mai 2014 – Fecioara

Ar fi multe de facut astazi, dar nu prea ai chef de nimic. Daca ar fi sa alegi intre a merge intr-o vizita sau a sta acasa, ai prefera lenea in propriul tau camin. Totusi, de dragul familiei, esti nevoit sa renunti la unele din comoditatile personale pentru a-i insoti sau a le face lor pe plac. Chiar daca nu ai starea necesara pentru o plimbare in natura, pentru copii o vei face. Chiar daca sanatatea iti joaca feste, de dragul partenerului mergi acolo unde iti cere el. De fiecare data faci altceva decat ai dori tu cu adevarat, dar merita efortul.

Horoscop 1 mai 2014 – Balanta

N-are rost sa stai si sa treci azi in revista motivele de suparare din ultima vreme, ci dimpotriva, lasa deoparte toate amintirile urate si tristetea pentru ca apar suficiente ocazii de a zambi si a te elibera de toate. Primesti un cadou pe care nici nu-l asteptai sau un telefon de la un prieten de la care nu mai aveai vesti. Mai mult, este si o zi in care pot reveni la normal o serie de probleme mai vechi, pentru ca poate fi momentul ideal sa te impaci cu cineva cu care nu aveai relatii prea bune sau sa-ti ceri iertare de la un prieten pe care l-ai jignit.

Horoscop 1 mai 2014 – Scorpion
Decat sa cauti mereu vinovati pentru problemele care iti tot apar in cale, mai bine ai invata ceva din ele! Nimeni nu e vinovat, eventual doar tu esti singurul responsabil, pentru ca nu ai stiut sa profiti de ocaziile care ti s-au oferit. Incapatanarea de a nu-ti recunoaste greselile a generat alte situatii neplacute si, mai devreme sau mai tarziu, si acestea vor iesi la lumina cerand de la tine si mai multe eforturi pentru a le echilibra. Stai un pic si priveste-te cu realism in oglinda si, daca descoperi ca esti totusi vinovat de o anumita eroare, grabeste-te s-o repari.

Horoscop 1 mai 2014 – Sagetator
Daca ceva nu a mers bine in ultima vreme, ar trebui sa nu mai dai vina pe altii, ci sa te privesti cu obiectivitate in oglinda, pentru ca problema s-ar putea sa fie la tine. Cum ai incurcat tu lucrurile, tot asa poti sa le si descurci, dar e nevoie de un dram de luciditate din partea ta pentru a vedea lucrurile limpede. Cat timp esti prins in propriile ite incalcite, e greu de crezut ca poti face ordine, de aceea e nevoie de o mai buna organizare, de claritate mentala, de putina detasare de atatea maruntisuri care nu te lasa sa vezi lucrurile corect. Fa curat in mintea si apoi ia masurile necesare pentru a indrepta situatia.

Horoscop 1 mai 2014 – Capricorn

Nu te lasa influentat negativ de persoanele din jurul tau care nu vad decat piedici la tot pasul. Ei nu au nici atitudinea ta, nici cunostintele tale, ca atare nu te compara cu ei. Lasa-i pe acestia sa se vaite cat vor, pentru ca tu ai cu totul alte resurse si o viziune mult mai optimista asupra lucrurilor. Cat timp tu crezi cu tarie ca ceea ce vrei sa obtii este palpabil, ce rost sa pleci urechea la judecati negative? Unii nu stiu altceva decat sa critice si sa puna altora bete in roate, dar numai de tine depinde sa nu te lasi oprit din avant de astfel de oameni. Tu ai altceva in minte si doar intr-acolo trebuie sa-ti canalizezi gandurile!

Horoscop 1 mai 2014 – Varsator
Nu te poate opri nimeni si nimic din elan, deoarece tu vezi in orice eveniment o provocare prin care iti pui si mai bine in valoare calitatile. La energia de care dai dovada, la ambitia care te insoteste si la dorinta ta de a te remarca – pentru ca ai cu ce! – rezultatele nu pot fi decat exceptionale. Cu cat atitudinea ta e mai tonica si mai pozitiva in fata oricarui moment cu care te confrunti, cu atat lucrurile vor evolua din ce in ce mai bine spre un scop pe care ti l-ai propus, e bine sa iti mentii acest tonus ridicat pe tot parcursul demersurilor tale, fara a te lasa invins de vreo piedica. Si acestea au rolul lor!

Horoscop 1 mai 2014 – Pesti

Daca ti-ai pune un pic ambitia la treaba, ai ajunge mult mai usor un scop pe care deocamdata doar il visezi. Nu trebuie sa te multumesti cu putin, asa cum ai fi tentat acum, ci trebuie sa ridici stacheta foarte sus si apoi sa lupti pentru a ajunge acolo. Daca ti-ai propune obiective mediocre si banale, da, poate le-ai atinge mult mai repede, dar stima de sine nu ar fi aceeasi! Meriti mai mult, mai bun, mai inalt, ca atare trebuie sa ai curajul sa privesti cat mai departe fata de nivelul la care incearca unii sa te mentina. Nu accepta orice, ci pretinde tot ce-i mai bun!

Horoscop 1 mai 2014 furnizat de Acvaria

Spynews
Ce se știe despre criminalul din Sibiu, tânărul care și-a ucis iubita de 21 de ani! Bărbatul consuma substanțe interzise
Bzi.ro
Este vestea momentului despre marele maestru: Medicii au explicat care este starea lui Florin Piersic
Fanatik.ro
S-a lansat un nou post de televiziune! Este deja disponibil în rețeaua Digi
Capital.ro
S-a dat ordin pentru toate MAGAZINELE din România. Noua regulă este absolut OBLIGATORIE
Playtech.ro
Vestea momentului despre Ion Iliescu! S-a anunţat direct, fără prea multe cuvinte. Era de aşteptat
DailyBusiness
Câți bani primesc românii pentru a-și cumpăra mașini electrice?
Adevarul
Cum a fost convinsă o tânără să renunțe la școală și la familie pentru a se prostitua. „Era o mașină de făcut bani”
Spynews
Marius Elisei, absent total din viața fiicei sale! Ce spune Oana Roman despre relația dintre Isabela și tatăl ei / FOTO
Spynews
Anunț ANM! Cod galben de ceață densă în România. Care sunt județele afectate
Evz.ro
Andreea Tonciu, în pragul divorțului. De ce se destramă căsnicia
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Cea mai bogată româncă are o avere de peste 800.000.000 de euro și arată impecabil la 66 de ani
wowbiz.ro
Nimeni nu mai știe nimic de Riana. Cum a fost filmată înainte să dispară fără urmă
Cancan.ro
Alex Dobrescu, un nou ordin de protecție! Reclamanta este fosta sa soție, cu care are un băiat 😲
Playsport.ro
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
kanald.ro
Patrocle este în continuare de negăsit! Cățelul dispărut în luna martie este căutat în tot Bucureștiul: Recompensa a fost mărită la 6.000 de lei
Capital.ro
Maghiarii AU PRIMIT INTERZIS chiar în România. Decizia drastică luată chiar astăzi, 20 MAI
StirileBZI
Începe „Litoralul pentru toţi” în 31 mai! Tarifele încep de la 35 de lei pe noapte
Prosport.ro
FOTO. I-a luat actriței din filmele pentru adulți un inel de logodnă de 1.000.000 de dolari și la câteva zile s-a despărțit de ea!
stirilekanald.ro
Breaking news despre Florin Piersic!
substantial.ro
Căsătorie în secret pentru celebra mezzosoprană Andreea Ilie: S-a unit în taină cu iubitul ei, Virginio Dell Uomo!
MediaFlux
RUSIA a declanșat RĂZBOI ÎMPOTRIVA ROMÂNIEI! AVERTISMENT șocant al MAE
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'